ES-kişehir Es-Es buraya

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bozcurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar buluşmaya gelemedim valla misafir gelecekti onları beklemek zorunda kaldım inşallah bidahaki sefere..(hep böyle diyorum bi aksilik çıkıyo)..
Bu arada arkadaşlar 4 lastik alıcam varmı gözünüze çarpan kampanya falan olan bi yer??ve marka olarak hangisini önerirsiniz??
TeşekkürLer...
Valla ii kaynatmışınız benim msj arada kalmış gitmiş:(

ama led 200 lira civarına mal olur
yuh çokmuş.. bozar beni :D

Valla ii kaynatmışınız benim msj arada kalmış gitmiş:(

kampanyalı lastiklere çok dikkat et, bi bayi bana kampanyaların çoğunda eski tarihli lastiklerin falan satıldığını söylemişti.

hatta bir defa o hataya düştüm, ankaralılar dı galiba ismi sanayideki sarar petrolün hemen ilerisi, ordan aldım goodyear.
1 ay geçmeden gümledi, nerdeyse kaza yapıyodum onun yüzünden, 2.si de 6 ay falan sonra balon yaptı

1 sene binmeden attım 4 lastiği de çöpe.

Bugün erhan ben gökalp opesde buluştuk akşamda iftara gidicez eğer müsait olan varsa bekleriz :) :) :) eğer gelmek isteyen olursa gökalple irtibata geçebilir ;)
tel:05324719876

işten yeni geldim :mad:
iftarı kaçırdık desenize :sorry:

ADIM:Kadir ŞAHİN
ARACIM:Vectra 1.6 16V Comfort
eses.jpg

işten yeni geldim :mad:
iftarı kaçırdık desenize :sorry:

sağlık olsun bi dahaki sefere inşallah ;) biraz acele oldu bu buluşma zaten.. benim de fazla vaktim olmadığı için erken dönmek zorunda kaldım ufak çaplı da olsa güzel ve eğlenceli bir gündü...

bakıyorum da gökalp hergün opes tesin sevdin mi gökhan ustayı ne yaptın:)aşk olsun ben ordayken çagırmadınız iftara ben gidincemi kararlaştırdınız:)

opes'e bi ara bende gidicem vakit bulduğumda...

Geri