ES-ES li arkadaşlardan yardım...

zamansız_066

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
hafta sonu arkadaşımla eskişehir gezisi yapacaz konaklama için hem fıyat hemde temzilik açısından uygun bildiğiniz yerleri söylersenız çok sevinirim arkdaşlar...

Son düzenleme:
Bu hafta sonu için mi gelmeyi düşünüyorsunuz ?

kısmet olursa evet cuma günü orda olacaz pazar akşama kadar..

Bildiğim kadar Tekinoğulları Otel var fiyat ve yer olarak güzel... İbis otel var yakınlarında fiyat olarak biraz daha pahalıdır. Ayrıntılı liste ve yerler için TIKLAYIN-
1
TIKLAYIN - 2

Son düzenleme:
eren kardeş çok tşk ederim alakana.teekınoğulları güzel yer değerlendırmeye aldım ama yınede başka alternatifleride görmek isterdim araştırma aşamasındayım.pansiyon da olabilir ama öyle salaş yerler olmasın yeter...

yokmu arkadaşlar başka yardım edecek..hafta sonuna az kaldı yoksa geziyi ertelem durumundayız...

Divan Otel 2 var merkezde iş bankasının karşısında 2 kişilik oda fiyatı 100 tl en uygun ve temiz burası bana göre tabi bu karar :) telefonu da burda bak

0 222 221 97 73

teşekkür ederim emre kardeş netten baktım güzel yer ama planda değişiklik oldu eskişehirden bursaya geçmeye karar verdik o yuzden biraz daha cazip yerler olursa maddi açıdan iyi olacak.malum biraz masrafa girecez yormasın bizi

dostum eren arkdasımıza katılıyorum bende hangı ıle gıdersem ibis otek varsa baska bıryerde kalmam hem merkez hem temız hem guvenilir

orası öyle tabi temiz ve güvenilir olması en öenemli unsur lakin gezi uzun süreceği için cebimize ağır gelmesin istiyoruz

Geri