Ereyon.com.tr online alışveriş ?

patriot1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar xenon kit almaya karar verdim.ereyon.com.tr alışveriş sitesini keşfettim ve fiyatların çok uygun olduğunu gördüm.diğer alışveriş sitelerinden (hepsiburada vs.) gerçekten çok daha ucuz.

Ama güvenli mi emin değilim?Yarın sipariş vericeğim. Hiç alışveriş yapan var mı ereyon'dan?Güvenli midir? Yarın sipariş vericeğim.

xenon kitte şu.

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=130477

bir arkadasım telefon aldı bu siteden... bir sorun cıkmadı... bilginize..

Ben daha önce samsung telefon almıştım. Siparişten sonraa sizi arayıp doğrulama yapıyorlar. Ereyon güvenilirdir. Tabi ülkemizde bu tip platformalrda zaman zaman ekonomik sorunlar temin sorunları vs oluyor. Almadan önce müşteri hizmetlerini arayıp stok ve kargo durumunu sorun.

evet güvenilir bir site bende daha önce cep telefonu almıştım, hala kullanıyorum

Bende daha önce başka bir ürün sipariş verdim.Kapıda ödeme yaptım.Hiçbir sorun çıkmadı.Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. ;)

Teşekkür ederim arkadaşlar,

bu siteden almaya karar verdim

site güvenilir..bende alış veriş yaptım...
tek sorun iade ürünlerde kredi kartından aldıkları ücreti geri iade ederken süreci uzatıyorlar...
iki defa telefonla aramama rağmen ancak ekstreden düşürtebildim...yani biraz dikkat..!

arkadaşlar bugün ürünü almadan önce müşteri hizmetlerini arayıp stokta olup olmadığını sordum, stokta var sipariş verdiğiniz takdirde 3 gün içinde elinize geçer dediler,saat 15.30 civarı havale ile satın aldım. Şu an sipariş panelinde ürün durumu 'Tedarik Sürecinde' olarak gözüküyor. Hiç birşey anlamadım.

bu marka xenondan bnde kullanıorm gayet güzel memnunum fiyat gayet uygun
ben 180 tl ye almıştm montaj dahil

patriot arkadaşım sabret....

kargoya verilincede bilgilendiriyorlar ekranda...
şubeler arası ürün almayı kastediyorlar ...
kargo sürecini dahi takip edebiliyorsun kargo şirketinden..:)

Geri