Ereyon.com.tr online alışveriş ?

patriot arkadaşım sabret....

kargoya verilincede bilgilendiriyorlar ekranda...
şubeler arası ürün almayı kastediyorlar ...
kargo sürecini dahi takip edebiliyorsun kargo şirketinden..:)

Teşekkürler abi,

bu rahatlatıcı oldu:)

Ben yaklaşık 1 sene önce samsung d 830 almıştım. Sanırım izmir kökenli bir firmaydı, ne satışta ne de sonrası hiçbir sorun yaşamadım. Memnun kalmıştım.

arkadaşlar bugün ürünü almadan önce müşteri hizmetlerini arayıp stokta olup olmadığını sordum, stokta var sipariş verdiğiniz takdirde 3 gün içinde elinize geçer dediler,saat 15.30 civarı havale ile satın aldım. Şu an sipariş panelinde ürün durumu 'Tedarik Sürecinde' olarak gözüküyor. Hiç birşey anlamadım.

Anlaşılmayacak bişey yok, ürünü sipariş etmişsin. Bundan sonra eline geçene kadar ne olup bittiğine dair bilgilendirme amaçlı bir bilgi, aynı kargo firmalarında ki gibi... tedarik süreci ibaresi, kendi depolarına ve depolarında yoksa ürünü temin ettikleri yere ilgili talimatın verildiği anlamına geliyor. bundan sonra, ürün hazırlanıyor, kargoda vb gibi durum bilgileri verilecektir...

Ben yaklaşık 1 sene önce samsung d 830 almıştım. Sanırım izmir kökenli bir firmaydı, ne satışta ne de sonrası hiçbir sorun yaşamadım. Memnun kalmıştım.

Evet izmir kökenli:)

Anlaşılmayacak bişey yok, ürünü sipariş etmişsin. Bundan sonra eline geçene kadar ne olup bittiğine dair bilgilendirme amaçlı bir bilgi, aynı kargo firmalarında ki gibi... tedarik süreci ibaresi, kendi depolarına ve depolarında yoksa ürünü temin ettikleri yere ilgili talimatın verildiği anlamına geliyor. bundan sonra, ürün hazırlanıyor, kargoda vb gibi durum bilgileri verilecektir...

Bilgiler için teşekkürler, ben biraz sabırsızlık yaptım galiba:)

Daha önce 3 kere alışveriş yaptım. 2si sorunsuzdu ama bir kere sorun yaşadım. O da şöyle, biliyorsunuz bu mağazalar stok tutmuyorlar, siz satın aldığınızda tedarikçiden malı alıp size kargoluyorlar. Benim aldığım ürün de 1 ay boyunca "tedarik sürecinde" kaldı ve sonra bana dönüp malesef bu üründen tedarikçide kalmamış yerine başka bir model gönderelim" dediler, ben kabul etmeyince de paramı iade ettiler. Boşu boşuna 1 ay beklemiş oldum...

Tabi bu nadir yaşanabilecek bir sorun, kaldı ki maddi bir zararım olmadı. O nedenle bence güvenebilirsiniz...

Daha önce 3 kere alışveriş yaptım. 2si sorunsuzdu ama bir kere sorun yaşadım. O da şöyle, biliyorsunuz bu mağazalar stok tutmuyorlar, siz satın aldığınızda tedarikçiden malı alıp size kargoluyorlar. Benim aldığım ürün de 1 ay boyunca "tedarik sürecinde" kaldı ve sonra bana dönüp malesef bu üründen tedarikçide kalmamış yerine başka bir model gönderelim" dediler, ben kabul etmeyince de paramı iade ettiler. Boşu boşuna 1 ay beklemiş oldum...

Tabi bu nadir yaşanabilecek bir sorun, kaldı ki maddi bir zararım olmadı. O nedenle bence güvenebilirsiniz...

Benimde 'tedarik sürecinde' 2 gün oldu, hafta sonuna kadarda lazım ,inşallah gelir.

normalde 3 iş günü içerisinde gönderiyorlar ama dediğim gibi bazı ürünlerde tedarik sıkıntısı yaşanabiliyor. Umarım haftasonuna kadar gönderirler.

Herkes pahalı falan diyor ama Hepsiburada.com un da farkı burada işte. Adamlar stok tutmadıkları ürünleri bile satın aldığınız günün akşamında kargoya veriyorlar. Hatta eğer sabah 9 gibi alırsanız 12 de kargoya veriyorlar. Fiyat farklı ama hizmet de farklı...

Geri