ilginç bi durum hakketen 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla kardesım bende anlamadım bana hava atma donerken ustunede kırmadım bılmıyom herhalde zoruna gııttı modlu opell bınıyoz dıyeAbi ben anlıyorum seni polisin bana hava atma sözüne şaşırdım![]()
basın zor gelmıstırBu polislerin niye çoğu üçkağıtçı yafff5-6 sene öncede biz cenaze dolayısıyla kendi arabamızla memlekete gitmiştik babamda o aceleyle ne ruhsat ne ehliyet nede kimlik almış köyden dönerken polis çevirdi bi dünya konuştu monuştu babam durumu anlattı neyse cezam kes gidim felan polis yok göndermem demiş.Babam sistemden tarattır arabayı felan filan sonra kes cezamı gidim öyle bi 20 dk konuştuktan sonra babamda bi basın kartı vardı üzerinde resmi felanda mevcut olan hani isime bakıp kimlik taraması yaptırsın diye onu göstermiş sonra polis 180 derece dönüş yaparak 3 dk içinde babama ceza bile yazmadan göndermiş ben baya küçüktüm pek hatırlamıyorum ama herkese lazım o basın kartından ben bunu anladım
basında çalışanların ne özelliği var yahu böle dandik bi kartla cezadan felan yırtacaklar
![]()