enterasan bı olay bugun

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURAK53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ilginç bi durum hakketen :)

Abi ben anlıyorum seni polisin bana hava atma sözüne şaşırdım:)
valla kardesım bende anlamadım bana hava atma donerken ustunede kırmadım bılmıyom herhalde zoruna gııttı modlu opell bınıyoz dıye:confused:

kıskandınmı gel senide gezdireyim deseydin :)

amcam gozluklerı takmıs connet camlarda fılımlı komple eheh gelırmii

muhtemelen polis önceki gece eşiyle problem yaşamıştır bazı konularda ve sana çatmıştır.

çok tav oluom ölelerine.bana da denk gelio bazen yolda giderken tip tip bakıolar.bilerek kesiciye giriom:D

Bu polislerin niye çoğu üçkağıtçı yafff:D 5-6 sene öncede biz cenaze dolayısıyla kendi arabamızla memlekete gitmiştik babamda o aceleyle ne ruhsat ne ehliyet nede kimlik almış köyden dönerken polis çevirdi bi dünya konuştu monuştu babam durumu anlattı neyse cezam kes gidim felan polis yok göndermem demiş.Babam sistemden tarattır arabayı felan filan sonra kes cezamı gidim öyle bi 20 dk konuştuktan sonra babamda bi basın kartı vardı üzerinde resmi felanda mevcut olan hani isime bakıp kimlik taraması yaptırsın diye onu göstermiş sonra polis 180 derece dönüş yaparak 3 dk içinde babama ceza bile yazmadan göndermiş ben baya küçüktüm pek hatırlamıyorum ama herkese lazım o basın kartından ben bunu anladım :D basında çalışanların ne özelliği var yahu böle dandik bi kartla cezadan felan yırtacaklar :D

Bu polislerin niye çoğu üçkağıtçı yafff:D 5-6 sene öncede biz cenaze dolayısıyla kendi arabamızla memlekete gitmiştik babamda o aceleyle ne ruhsat ne ehliyet nede kimlik almış köyden dönerken polis çevirdi bi dünya konuştu monuştu babam durumu anlattı neyse cezam kes gidim felan polis yok göndermem demiş.Babam sistemden tarattır arabayı felan filan sonra kes cezamı gidim öyle bi 20 dk konuştuktan sonra babamda bi basın kartı vardı üzerinde resmi felanda mevcut olan hani isime bakıp kimlik taraması yaptırsın diye onu göstermiş sonra polis 180 derece dönüş yaparak 3 dk içinde babama ceza bile yazmadan göndermiş ben baya küçüktüm pek hatırlamıyorum ama herkese lazım o basın kartından ben bunu anladım :D basında çalışanların ne özelliği var yahu böle dandik bi kartla cezadan felan yırtacaklar :D
basın zor gelmıstır

valla ben de mevzuyu anlayana kadar canım çıktı...

geçmiş olsun :)

hehee...
polisler hep aynı abi, amirden emir gelio günde şu kadar araç durdurup kontrol edilecek vs diye. cezalar için de geçerli olabilior..
sisler açıktı arkadasın ank. dan izmire gelio arabayı yeni almıstı (2.el), ruhsat henüz yok ama satış sözleşmesi var noterden..
ruhsat için 1 ay süre var biliosunuz,
eleman durdurmus sislerden ceza yazacam diye bornova girişinde...
hava yağmurlu sisler açıktı yolda falan bahaneleri... yememiş tabi polis,
ok haklı sislerden ceza yazmaya ama diretince polisin söylediği lafa bakın ... sislerden yazmazsam ruhsattan yazarım cezayı ... :)

noter satışı varken ruhsattan ceza yemiş arkadaş neticede.. :) komik yaww

Geri