Enkaz II

hoparlörler orjin mi ? :)

hoparlörler orjin mi ? :)

Anadolun orijinali değil ama orijinal blaupunkt :) radyo blaupunkt olunca bunları buldum, sağolsun bir arkadaş 25 tl ye ayarladı getirdi biryerlerden :dil:

scaled.php

scaled.php

scaled.php

Savaş Abi de aynaları ayarlarsa parça eksiğimiz kalmayacak :)

sany1770.jpg

radyo ve hoparlörler 10 numara olmuş

"Bir Efsanenin Doğuşu" o kadar işin arasında baştan sona kadar izledim konuyu. Tam bir belgesel tadında olmuş. Ne mutlu size. Tebrikler..

izolasyon işi finito :)

scaled.php

scaled.php

Savaş Abi de aynaları ayarlarsa parça eksiğimiz kalmayacak :)

sany1770.jpg
Altdaki ayna benim Taunus'un orjinal aynası, o nedenle ona hiç bulaşma :), sana bir iki ayna resmi göndereyim onlardan birini seç, Anadol'a ayna feda olsun.

25 TL ye radyoyu mu aldın yoksa hoparlörlerimi? (aynısından bir takım hoparlör bende de olacaktı ama Ankara'da nereye koydum bulamıyorum :( ) .

Altdaki ayna benim Taunus'un orjinal aynası, o nedenle ona hiç bulaşma :), sana bir iki ayna resmi göndereyim onlardan birini seç, Anadol'a ayna feda olsun.

25 TL ye radyoyu mu aldın yoksa hoparlörlerimi? (aynısından bir takım hoparlör bende de olacaktı ama Ankara'da nereye koydum bulamıyorum :( ) .

Yok abi Taunusun aynasına bulaşmam :) goldstar marka krom aynalar var, onlardan baktım, bir sürü firmanın sitesinde var gözüküyor adamlar o artık üretilmiyor diyorlar.
C-01003.jpg

742206389j6.jpg

Düzecede sıfır buldum ama hep sağ kalmış hiç sol yok :)

25tl ye hoparlörleri aldım, bir arkadaşım bulmuş, sıfır daha kabloları filan açılmamış hiç.

Burayı bir incele derim, kartuşlu teyp bile var :)

Geri