Enkaz II

Tamam abi teşekkür ederim,az çok fikir edindim hallederim gibime geldi.:)

Halledersin düz panel olunca kolay.

Bugün kalorifer alt üfleyicileri, kelebek camı köşe bağlantıları ve kapı çerçeve bağlantılarını elden geçirdim. Parçaların durumu çok kötüydü fakat aşırı çürüme ve delinme yoktu.

scaled.php

Önce dremel ile küfü ve boya kalıntılarını temizledim daha sonra sulu zımpara geçtim, astardan sonra mat siyahla boyadım. Gece olduğu için görüntü kalitesi çok iyi değil.

scaled.php

scaled.php

yavaş ve derinden ilerliyosun toprağım.eski araba gerçekten hızlı ve seri bitmişti.bunda kendi emeğin biraz daha fazla sanırım.

yavaş ve derinden ilerliyosun toprağım.eski araba gerçekten hızlı ve seri bitmişti.bunda kendi emeğin biraz daha fazla sanırım.

Diğer araba mekaniğini yani şase kupa ayırma kumlama boyama ön takım motor egsoz şanjıman diferansiyel kupayı geri oturtma işleri 12 günde bitmişti fakat fiber boya döşeme elektrik işleri yaklaşık 7 ay sürdü :) Bu arabayı kendim 2 günde söktüm 8 günde boyadık fakat havalar soğuk gitti çok kar yağdı garajda çalışmak zor oldu, bu yüzden 4 ay yattı, havalar ısınınca başladım işte 3-4 hafta içinde bitireceğim kısmetse ! Aslında sürekli uğraşabilsen 1 arabayı sıfırdan toplamak en fazla 1,5 ay sürer.

Doğum gününde çağırcan mı bizi?:sulanma:

Ömer çek garaja bir iki tane kalorifer peteği, hem senin kemiklerin hem de Anadol'un şasesi güzelce ısınsın :).

Hediye dediğin nedirki.Sen işi bitirdiğinde gelmeyen ne olsun.

Camları taktık, kapılar kaldı

scaled.php

scaled.php

camları taktıktan sonra camcı istersen sıfır yeşil cam var dedi, ölür müsün, öldürür müsün :sopa:

İzolasyona başladım yarın ilk aşama bitecek!

scaled.php

Önce arka koltuk önündeki boşlukları strafor ile kapattım, sonra üstüne mdf yapıştırdım.

scaled.php

Zifli tabaka ile tabanı kaplayıp ilk aşamayı bitirdim. :rakir:

scaled.php

Sırada firex izolasyon süngeri var!

Geri