Enkaz II

P3'e oranla bunların parçası bol sayılır :). Far, sinyal, stop, panjur, darbesiz tamponlar, arma ve yazıları tedarik ettikten sonra geri kalanlar teferruat olduğu için korkmadan kolları sıvayabilirsin (yanlız uyarmadı deme, bu araca Anadol'dan daha fazla para gider ona göre :)).

Yok abi armayla aksesuarla filan işimiz yok bunu alıp mekaniğini Anadola geçirecez dıştan yine Anadol olacak :) hani sen dediydin ya 2.0 v6 koyun diye işte bunda hazır hepsini alıp Anadola oturtacaz! mekanik parça bulmada sıkıntı olur mu dedim?

Bence fıstık gibi olur, zaten Anadol'ların temelinde Ford (Kent motor diye adlandırılan düz motor) vardır. Motorda sıkıntı yaşamazsınız, ben P3'ün sıfır pistonlarını, yataklarını bile bulup yedeğe attım :).

Ben verdim bilgileri :) P3 '63 model 4 kapı Ford Taunus kapı fitilleri + komple ön sinyal yuvaları. Bulursa yaza getirir.

Bak burada sol taraf var (yedek olarak bunu da alabilirim) ama lisan olmayınca sağ taraf var mı yok mu bilmiyorum.

Harbi harika olmuş ya...

Bence fıstık gibi olur, zaten Anadol'ların temelinde Ford (Kent motor diye adlandırılan düz motor) vardır. Motorda sıkıntı yaşamazsınız, ben P3'ün sıfır pistonlarını, yataklarını bile bulup yedeğe attım :).

Kent motoru düz bu v6 biraz büyük, sığdırabilirsek olacak :) şase kupayı ayırıp komple Anadolun şasesi üstüne koyacaz ama araç uzakta önce gidip bakmalı!

Bak burada sol taraf var (yedek olarak bunu da alabilirim) ama lisan olmayınca sağ taraf var mı yok mu bilmiyorum.

Linki yazmamışsın abi?

Harbi harika olmuş ya...

Eyvallah!

Linki yazmamışsın abi?

Link burada : http://cgi.ebay.de/Ford-Taunus-17M-P3-Blinker-Blinklicht-turn-signal-/390305293152?pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&hash=item5ae0022360

Kent motor Anadol'un atası, ama şimdi o tür bir Ford motoru bulman zor. "V" motor boy olarak sığabilir en olarak ise biraz şüpheli, ama motor kulakları hizasından biraz polyester tadilatı yapılırsa neden olmasın? Ben Ford'a rektefe sonucu bir boy uzun yağ filitresi uydurdum, ama motoru yerine monte edemedik, filitre sığmadı. Aynı seri yeni yağ filitresi bulamadık şimdilik eski filitre ile devam ediyoruz, ama bir dahaki yağ değişiminde ufak bir tadilatla bu engeli de aşacağız. Malum eskiciler biraz inatcı oluyorlar :).

Bu ilanda sadece sol var, bu elemanın diğer ilanlarında da yok ama illaki denk gelir!

Son durum?

Ne olsun takılıyoruz işte, yeni proje diye A1 aramaya başladım, başlamaz olaydım :) bir tane düzgün araba denk gelmez mi? bende bu şans varken gelmez 12 tane arabaya baktım, elle tutulur araba yok, Anadol işinden vazgeçiyorum en sonunda . . .

maşallah diyelim nazar değmesin. baştan sona bi çırpıda okudum. ekrana gömülmekten gözlerimde ağrımadı değil. ama bitirmedende kalkamadım. sizin ve ustaların eline emeğine sağlık. keşke başlamadan önce yerli bi kanalla görüşseydiniz. belki baştan sona belgesel haline getirilebilirdi. ama sizin anlatımınızda ve fotoğraflarınızda bize o tadı verdi doğrusu. ayakta alkışlanacak bir çalışma. tebrikler ve teşekkürler.

Geri