- Konuyu Başlatan
maşallah allah kaza bela ceza vermesin
Polis amcalar durduruyor ama daha ceza kesen olmadı

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
maşallah allah kaza bela ceza vermesin
tek kelimeyle mükemmel olmuş,emeği geçenlerin ellerine sağlık.
fotoğraf karelerini bir film gibi izledim... açıklamalarda roman... emek ortada herşey muhteşem...
Klasik araç toplarken sanayideki diyaloglar çok süper oluyor. Hele hele yaşlı kurt ustalarla günlerce araç toplamak muazzam bir şey. Bir kere peşinen o ne derse aynen kabul edeceksin, yoksa seni kapının önüne bile koyarlar, bazıları aracı onarırken duygulara kapılır, gençlik günleri aklıllarına gelir, hatıralar paylaşılır. Gençler desen ayrı bir şamata. Kendi yaşı arabanın yaşının yarısı kadar değilken hatta o kadar eski model bir araçla belki de ilk defa muhatap olurken bile araba hakkında roman yazarlar ama nedense onarımdan sonra illaki bir avuç vida artırırlar. Benim ustaların bazıları arabayı Anadol zannediyorlardı. Kızsak da, sinirlensek de, zaman zaman moraller sıfır olsa da sonuçta hepsi birer hatıra olarak hayatımızdaki yerlerini alıyorlar.
Öyle bilgiler veriyorlar ki direk o yıllara dönüyorsun, hele 35-40 yılını sadece bir modele vermiş bir usta artık gözü kapalı yapıyor, tabii istediğin gibi olmuyor bazı şeyler ama bilgi birikimin ve deneyimin oluyor. Şimdi bir tane daha toplasam her şey çok farklı olur.
Bakıyorum da sen bayağı sevdin bu işi.