Enkaz devraldım.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan smihci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla bu işde en zor kısım kaliteli usta bulmakdır çok güzel ustalar bulmuşsun çok kaliteli iş çıkartmış

Şansım genellikle yaver gitti denebilir. Eş dost yardımı ile bir yerlere geldik. Arada kaynak olan sülükler olmasa çok daha güzel olacak ama elden fazla birşey gelmiyor. Kendini usta sanan sülükler yüzünden birkaç basit değişiklik (telafisi olan) yapmak zorunda kaldım. Bir kapı kiliti tamiri (anahtarla açılıp kapanmıyor) ile cam krikosunun kopuk telinin tamirine 250 lira isteyen bile oldu. Komple kilit değiştirsem kilit şifresi kaça ki, çelik telin metresi 150 liramı da bu fiyat isteniyor.

ağanın eli öpülmez :D :D

ağa girmiş sanayiye araba topluyor şimdi cebinde para boldur :D :D

Savaş abi o arabaya ayakkabı ile girilmez bazı tırlarda öyle terlikleri giyip biniyon binmeye kıyılmaz valla maşallah.

Savaş bey sizi tebrik ediyorum.
Bu gönül, gönülden öte büyük sabır işi ,ALLAH yardımcın olsun. Araban yürür hale gelince, kapalı garajın yoksa servet düşmanları yüzünden sıkıntılı günler yaşamazsınız inşallah.:(;)

Savaş bey sizi tebrik ediyorum.
Bu gönül, gönülden öte büyük sabır işi ,ALLAH yardımcın olsun. Araban yürür hale gelince, kapalı garajın yoksa servet düşmanları yüzünden sıkıntılı günler yaşamazsınız inşallah.:(;)
Şu an için en büyük sorun kapalı garaj. Güvenlik olarak alarm takıldı ama bu arabayı tam anlamı ile korumaz. Son çare olarak 24 saat güvenlik görevlisi olan, üstü kapalı bir otopark düşünüyorum.

Savaş abi o arabaya ayakkabı ile girilmez bazı tırlarda öyle terlikleri giyip biniyon binmeye kıyılmaz valla maşallah.
Benim de aklmdan geçmiyor değil :kop:. Şaka bir yana yaptırmaktan ziyade korumak daha önemli. Ustalar yoğun emek harcadılar.

savaş abi; boya ve döşeme mükemmel olmuş; inşallah biran önce tamamne biter aracın işleri; arka kapıya merkezi kilit motoru uydurulamıyormu; neden sadece ön kapılar....?

savaş abi; boya ve döşeme mükemmel olmuş; inşallah biran önce tamamne biter aracın işleri; arka kapıya merkezi kilit motoru uydurulamıyormu; neden sadece ön kapılar....?

Arka kapılara da merkezi kilit motoru konabiliyor ama ben koydurmadım. Birincisi kapıların ve direğin delinmesine kıyamadım, ikincisi arabayı mümkün mertebe bozmak istemiyorum. Ön kapılara merkezi kiliti zorunluluktan dolayı koyduk (bir kapının kilitinin onarımı ile bir camın krikosunun teli kopuk, telin sarılmasına 250 lira istendi). Alarm ise tamamen güvenlik için. Eve gelince, kapalı/açık otoparkımız olmadığından şimdilik sokaklarda kalacak.

Geri