Enkaz devraldım.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan smihci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
savaş abi klasik bir araç toplamak istiyor mümkün mertebe maksimumda orjinal gereksiz teknolojik şeyleri sanırım o yüzden eklemiyor çünkü ekliyceği her teknolojik şey arabada büyük kesme kırpma işlemlerine neden olabilir..
mesela elektriklide olur camlar zor bir şey değil pahalıda değil ama orjinalliğinin bozulması gerekir.

savaş abi klasik bir araç toplamak istiyor mümkün mertebe maksimumda orjinal gereksiz teknolojik şeyleri sanırım o yüzden eklemiyor çünkü ekliyceği her teknolojik şey arabada büyük kesme kırpma işlemlerine neden olabilir..
mesela elektriklide olur camlar zor bir şey değil pahalıda değil ama orjinalliğinin bozulması gerekir.
Aynen öyle. Merkezi kilit+alarm olayına bile canım sıkılıyor ama mecbur kaldım.

Hayırlısı Olsun Savaş Abi. Peki Şu An Aracın Son Durumu Nedir? gerçekten Çok Merak ediyorum. Bu Arada Tebrik ediyorum.

Döşeme bitti sayılır. Ön göğüsün ek parçasını bekliyoruz. Parça pazartesi günü gelirse salı günü tekrar boyacıya gidecek. Rutuş boyası, pasta cila işlemi yapılacak. Ön-arka cam takıldıktan sonra geri kalan ufak tefek elektrik işlemleri, cam-bagaj fitilleri takılacak, kapı ayarları yapılacak. Tekrar döşemeciye gidip kapı döşemelerinin, güneşliklerin, emniyet kemerlerinin montajı yapılacak. Bu işlemlerinin bitiminde muayenesi (18 mayıs itibariyle bitti) yapılıp yollarda boy göstermeye başlayacak.

Hayırlı olsun çook harika görünüyor güle güle kullanın

çok güzel abi iyi günlerde kullanman dileğiyle

son resimleri bekliyoruz savaş abi

son resimleri bekliyoruz savaş abi
Emirhan şu an yeni resim yok. Dün itibariyle araç döşemeciden geçici olarak alınıp tekrar kalan boya, ön arka cam montajı ve kalan elektrik işlemleri için organize otoya çekildi. Dünün yorgunluğundan dolayı bugünü dinlenerek geçirdi. Ben de bu arada piyasada bulunmayan kalorifer musluğunun icadı ile uğraştım.

savaş abi Allah kolaylık versın:)gercekten çok keyifli bir iş ama bazen ufak bi parça sıkıntısı veya eksik yapılan bir parça insanı soğutuyor:D şimdiden hayırlı olsun..gule gule kullanın..resımlerı süreklı takip ediyorum yavaş yavaş ekleyin yenı resımlerı merak ediyoruz:D

Geri