Maşallahı var canavarın Savaş abi
sen diğer parçalarında zamanla üstesinden gelirsin
benim de aklımda var böyle bir fikir ama önce kendi paramızı kazanmamız lazım 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim araçların parçalarının ebay da olacağını tahmin etmiyorum ama bakmakta fayda var. Lisan problemim olduğundan biraz zor olacak.![]()
ebayda 1920 model araçların parçalarını bile bulursunuz orda almanyadaki ingilteredeki fransadaki pek çok hurdacı toptancı parçacıların orda ilanları var öyle ahım şahım bir ingilizceyede gerek yok
savaş abicim şimdi ford dedinmi bizim burda akan sular duruyorsavaş abi benim çalıştığım firmada senin gibi çok saygıdeğer bir abim var onda da sanırım 74 model 2.0 V6 alman taunus var. Onunla biraz sohbet ettik az önce! aldığım duyumlara göre ivedik teki hurdacılarda aradığın jantları bulma olasılığımız varmış. sohbet esnasında onunda eski aracının V motorlu 64-65 mi öle bi yıldaydı unuttum
taunus olduğunu söyledi senin ilanlara fotoğrafını koyduğun gibi mercedes jantının olabileceğini söyledi ama takmasın orjinalini bulsun diyor
![]()
tebriklerini iletti abi sana ve kolay gelsin diyor..gelelim sonuca savaş abicim eğer istersen ben hurdacıları senin için dolaşabilirim. çorbada azıcıkta olsa tuzum olursa ne mutlu bana
lastiklere kadar bulabilirsiniz dedi