valla aracı uzun suredı sessizce takıp edıyordum artık dayanamayacam mükemmel oluyor 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
savaş abi yeni fotoları bekliyoruzz....
Son günlerde bazıları canımı sıkmaya başladı Halil. Nazar mı vardır nedir? Döşemecide durduk yere sinyal camı kırıldı, koskoca ön cam çatlıyor gören bilen yok. Kimseye niye kırdın niye zarar verdin dediğim yok. Kaza ile adam bile ölüyor, kasıt olmadığı sürece hiç sorun değil. Can sağolsun, kalp kırılmasın ama şeytan işte, adamın aklını çelmiyor değil.
Sinyal camının yedekleri var. Akşam üstü Olimpia camın İzmir Bölge bayisi ile görüştüm, ellerinde şu an için yok ama pazartesi fabrika ile tekrar görüşeceğiz. Allah'tan bayii sahibi Ankara Etlik'ten bir baba oğul. Aynı ortaokuldan mezun olmuşuz, muhabbeti ilerlettik, yardımcı olacaklar.özen göstermiyorlar galiba savaş abi; parça sıkıntısı olmasa insan üzülmez üçe beşe bakmaz ama parça bulmak hem çok sıkıntılı hemde maddi açıdan külfetli;oldukça sabır,para ve çelik gibi sinir isteyen bir iş bu; camın yeniden dökülme şansı var, sinyalin yedeği vardı heralde ama insan yinede takıyor; inşallah başka sorun çıkmazda biran evvel muayenesi yapılıp yollarda yerini alır; bu arada fotoları heyecanla bakliyoruz....
Yok Hakan camın kırıldığına üzülmüyorum, evimde bile kaza ile kırılan dökülenlere ağzımı bile açmam, canları sağolsun, hiçbir şey insan hayatından önemli değildir. Birincisi bulunamamasına üzülüyorum, ikincisi nasıl kırıldığı önemli.biz şurada minicik modifikasyonlar aksesuar takarken bile adam tırnak kırıyor tornavida sürtüyor v.b sen koskoca arabayı sıfırdan topluyorsun olur o kadar gözünde büyütme minik şeyler..