enjoy pakete sis farı led rgb(her renk yanıyor)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onurody
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

onurody

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
dancee
imag0209xo.jpg
imag0208g.jpg
imag0207u.jpg

Ynt: enjoy pakete sis farı led rgb(her renk yanıyor)

Sislerde xenonmu var

cok guzel duruyor

gündüz farındaki beyaz ışık hoş olmuş
sisler biraz fazla parlamış, sis önleme özelliğinden ziyade görsellik ön plana çıkmış
bu arada sislerdeki ledlerin bağlantısını nasıl yaptınız? xenon da mı var sislerde ?

ben sislerin sarı kalmasından yanayım ama zevk meselesi tabiki. sisli yollarda dolaşmayacak bir insan için illa da diretmenin anlamı yok. gündüz farlarına hangi ampulu kullandıgınızı bende merak ettim

arkadaşlar öncelikle sisiler zenon degil (rgb power led ) okadar cok parlaması fotodan dolayı sarı olmasını isteyen arkadaş  bu ledler her renk yanıyor  tavsiye ederim  baglantısı ise far acma butonun ortasında arka sis düğmesi var onunla beraber ynıyor  istenirse güzdüz farı ilede yakıla bilir led oldugu için hiç güç çekmiyor ama ben yinede role koydum

onurody link' Alıntı:
arkadaşlar öncelikle sisiler zenon degil (rgb power led ) okadar cok parlaması fotodan dolayı sarı olmasını isteyen arkadaş  bu ledler her renk yanıyor  tavsiye ederim  baglantısı ise far acma butonun ortasında arka sis düğmesi var onunla beraber ynıyor  istenirse güzdüz farı ilede yakıla bilir led oldugu için hiç güç çekmiyor ama ben yinede role koydum
arıza vermıyormu led ler

heralde arka sis farına parelel bağlandığı için arıza lambası yakmıyor
bir de sis lambalarını nasıl açtınız ve kabloyu seri bağlantı mı yaptınız?

hayır ledler arıza vermiyor

ikicisi enjoy paketinde ki sinyalleri tutan 3 adet t15 tork vida va söküp alt taraftan cıkarıyorsunuz camını tutan yapıştırıcıyı maket bıcagı yardımı ile kesip ayırıyorsunuz sonra açtıgımızda sis lamba yerleri var fark edeceksiniz (gündüz farını tam tesr şekli duruyor )oraya ledleri yerleştiriyorsunuz sonra henkel marka siyah mastik yapıştırıcı alıyorsunuz camının cıkartınız kanala sürüp kapatıyorsunuz eskisinden daha sağlam luyor sonrada far soketinde mavi beyaz kablodan bir uç çıkartıp baglıyorsunuz

Gündüz farında kullandığınız ampul nedir acaba?

Geri