Enjektör Temizleyici Kullanan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yiğit kardeşim ustan kimse al arabanı git, söktür emme manifoldunu, sıfır conta taksın, vakum hortumlarını yenilesin, hava debimetresini de kontrol ettir sonra o motordan araba içine titreşim gelirse gel bana saydır lafları :D

Yaptırcam da para yok şimdi kaç tane sorun çıkar diye götürmüyorum ustaya :D

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

katkıyı kullananların yorumlarını alabilir miyiz? şikayet veya memnuniyetiniz nedir? üstünde zaman geçmiş paylaşımlarınızı göremedik =)

Memnunum ben herhangi bir sıkıntı yapmadı ve aracım eskisi kadar çabuk tıkanmıyor rampada :)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Bende her 10 000 km de bir kullanılması gereken bir ürün. Bir tane daha aldım ben yedek olarak şimdi her 10 000 km de bir kullanmayı düşünüyorum.

merhaba arkadaşlar bende aynı üründen kullandım (hb den carbon clean) 30 lt benzine şişeyi boşalttım sadece şehir içinde kullandım aracın motor çalışması yumuşaklaştı sesi düzeldi rölanti düzensizliği düzeldi şuanda da durumu iyi gidiyor
araç 2000 model 1.6 175 binde birde burdaki arkadaşlar daha tecrübeli diye soruyorum klima kompresörüm bozukmuş yardımcı olur musunuz? istanbul avr yakasındayım yalnız maliyetlerde çok yüksek oluyor tavsiyelerinizi ona göre yapar mısınız? Teşekkürler...

Kullanan arkadaşlar son durum nedir ?analiz alalım:rolleyes: [MENTION=30869]ndipi[/MENTION] abi benzinde binmeye devammı bu arada:cool:

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kullanan arkadaşlar son durum nedir ?analiz alalım:rolleyes: [MENTION=30869]ndipi[/MENTION] abi benzinde binmeye devammı bu arada:cool:

Hiç bir sorun sıkıntı yok yedek şişe de evde duruyor. Uzun yolla gittiğimde katmayı düşünüyorum. ;) fazladan almıştım :)

Benzindemi kullanıyorsun abi artıl sùrekli

dizel için aldık fazladan mazot yaktığımızla kaldık :D
arabayı 3 ve 4 viteste dip gaz gezdik bir fark göremedik :D

Benzindemi kullanıyorsun abi artıl sùrekli

Yok benzinde kullanmıyorum. Sadece şehirler arası yolla çıktığım da bu ürünü katmış isem 100-200 km kadar benzin ile devam ediyorum. Sonra LPG devam. Ama maşallah geçen bir yerde ayar yaptırdım. Makineye bağladı işte gaz ölçüm makinesi gibi bir şey milim milim ayarlar verdi ama bariz fark etti.

Geri