benim arabanın enjektörlerle ilgili çokta soru sordum ama nette araştırdıkca kafam karışıyor
ancak gerçekten içim şişti artık
şimdi aracı bakıma götürdüğümde usta araçta titreme var dedi. cihaza bağladı sorunu ateşlemede gösteriyor dedi. buji ve bobinleri sıfırları ile değiştirdi ancak hiçbir değşme olmadı çalışmasında. tekrar eskileri takıldı.
arızayı sildi ve 1 hafta kadar sonra yine egsoz emisyon ışığı yandı ve araç titremeye başladı. yine gittim ustaya makineye bağladı 3. slindir hatası veriyor dedi baktı etti enjektörlerin temizlememıiz lazım dedi.
internette bu enjektör arızasını araştırdım biraz. hafif tekleme, çekiş düşüklüğü bir ara çoktu yüksek devirde kullandım bir nebze düzeldi, ama titreme ve kalkarken zorlanma var.
ancak motor ısınınca titreme kesilmiyor.
hava sıcak soğuk farketmiyor ilk marşta alıyor.
stop etme olayı yok.
egsoza hiç bakmadım beyaz siyah vs duman atıyormu yada kurum atıyor mu diye.
acaba bu titremenin sebebi enjektör olabilir mi boş yere 3-4 saatimi ayırıp parayı boşa gitmesini istemiyorum. bu sorunun belirgib özelliği nedir? yardımcı olursanız sevinirim

arızayı sildi ve 1 hafta kadar sonra yine egsoz emisyon ışığı yandı ve araç titremeye başladı. yine gittim ustaya makineye bağladı 3. slindir hatası veriyor dedi baktı etti enjektörlerin temizlememıiz lazım dedi.
internette bu enjektör arızasını araştırdım biraz. hafif tekleme, çekiş düşüklüğü bir ara çoktu yüksek devirde kullandım bir nebze düzeldi, ama titreme ve kalkarken zorlanma var.
ancak motor ısınınca titreme kesilmiyor.
hava sıcak soğuk farketmiyor ilk marşta alıyor.
stop etme olayı yok.
egsoza hiç bakmadım beyaz siyah vs duman atıyormu yada kurum atıyor mu diye.
acaba bu titremenin sebebi enjektör olabilir mi boş yere 3-4 saatimi ayırıp parayı boşa gitmesini istemiyorum. bu sorunun belirgib özelliği nedir? yardımcı olursanız sevinirim