7 Mar 2007 #21 dejaay Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 26 Eki 2006 Mesajlar 1,368 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Lanet olsun derim.
7 Mar 2007 Konuyu Başlatan #22 S speedy_forever Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Eki 2006 Mesajlar 654 Tepkime puanı 0 Puanları 0 dejaay' Alıntı: Lanet olsun derim. Genişletmek için tıkla ... bizde onu dedik,bana uzak allaha yakın olsun dedik....
dejaay' Alıntı: Lanet olsun derim. Genişletmek için tıkla ... bizde onu dedik,bana uzak allaha yakın olsun dedik....
7 Mar 2007 #23 dragon Editör Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Tem 2006 Mesajlar 4,695 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 48 NighTFLighT' Alıntı: ( HEM DEDİKODU YAPTI,HEM ONA VERDİĞİM SIRRI BAŞKASI İLE PAYLAŞTI,HEM ARKAMDAN KONUŞTU,SAHİP OLDUKLARIMI KÜÇÜMSEDİ ) Genişletmek için tıkla ... Dünya O'nun olsa ne olur,seninki gibi bir kalbe sahip olmadıkça..
NighTFLighT' Alıntı: ( HEM DEDİKODU YAPTI,HEM ONA VERDİĞİM SIRRI BAŞKASI İLE PAYLAŞTI,HEM ARKAMDAN KONUŞTU,SAHİP OLDUKLARIMI KÜÇÜMSEDİ ) Genişletmek için tıkla ... Dünya O'nun olsa ne olur,seninki gibi bir kalbe sahip olmadıkça..
7 Mar 2007 #24 Kunteper Canavarı Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 1 Ağu 2006 Mesajlar 5,146 Tepkime puanı 0 Puanları 0 NighTFLighT' Alıntı: ÜZME KENDİNİ BİZ KOYNUMUZDA NE YILANLAR BESLEDİK...GÖRDÜK ÖĞRENDİK,DUYDUK........AMA UNUTTUK.. UNUT GİTSİNNNNNNN ÜZME KENDİNİ DE !! HEP OLUYO BU TARZ ŞEYLER !! Genişletmek için tıkla ... aman allahım yazılanlardan tecrübe akıyor....
NighTFLighT' Alıntı: ÜZME KENDİNİ BİZ KOYNUMUZDA NE YILANLAR BESLEDİK...GÖRDÜK ÖĞRENDİK,DUYDUK........AMA UNUTTUK.. UNUT GİTSİNNNNNNN ÜZME KENDİNİ DE !! HEP OLUYO BU TARZ ŞEYLER !! Genişletmek için tıkla ... aman allahım yazılanlardan tecrübe akıyor....
8 Mar 2007 Konuyu Başlatan #25 S speedy_forever Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Eki 2006 Mesajlar 654 Tepkime puanı 0 Puanları 0 suan bu arkadasımzı muhtemelen benım msn sıfremı almak ıstıyo sureklı parola sıfırlama maılı gelıyone denır bılmıyorum kıyazzıkkk
suan bu arkadasımzı muhtemelen benım msn sıfremı almak ıstıyo sureklı parola sıfırlama maılı gelıyone denır bılmıyorum kıyazzıkkk
8 Mar 2007 #26 KentucKy Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 1 Şub 2007 Mesajlar 3,138 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 41 aslı varsa eğer tek kalemde silerim...yaptımda
8 Mar 2007 #28 kurt.ibrahim Kayıtlı Kullanıcı 35-İzmir Katılım 12 Ara 2006 Mesajlar 2,775 Tepkime puanı 5 Puanları 38 speedy_forever' Alıntı: suan bu arkadasımzı muhtemelen benım msn sıfremı almak ıstıyo sureklı parola sıfırlama maılı gelıyone denır bılmıyorum kıyazzıkkk Genişletmek için tıkla ... Bu kadarınada pes doğrusu.
speedy_forever' Alıntı: suan bu arkadasımzı muhtemelen benım msn sıfremı almak ıstıyo sureklı parola sıfırlama maılı gelıyone denır bılmıyorum kıyazzıkkk Genişletmek için tıkla ... Bu kadarınada pes doğrusu.
8 Mar 2007 #29 SERKAN_61 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 24 Eyl 2006 Mesajlar 2,995 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 41 karşıma alır konuşurum derdin ne diyee sonra çeker giderim
8 Mar 2007 #30 gokalp Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Ağu 2006 Mesajlar 8,950 Tepkime puanı 0 Puanları 0 volkanx' Alıntı: hacım açık açık konuşcan.Bugün arkandan konuşan yarın arkandan iş çevirir. Genişletmek için tıkla ... heh walla doru söyledin
volkanx' Alıntı: hacım açık açık konuşcan.Bugün arkandan konuşan yarın arkandan iş çevirir. Genişletmek için tıkla ... heh walla doru söyledin