en ucuz xenon!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Rou
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
phlips diamond vision dediğin h7 normal far ampulu değil mi ?

çin mallarının hepsi aynı, ha gidip 200 lira vermişin ha gidip 140 lira, tek farkı üstündeki etiketler, garantili ve ucuz olsun diosan kamasonic al

bide şöle bi sorun var bnm far motorlarinda sorun var calismiyor..xenon taktiğim zaman bi odaklama sorunu yasarmiyim ?

phlips diamond vision dediğin h7 normal far ampulu değil mi ?

Evet normal far ampülü diyebilirim ama net 5000 k ve philips imzası var tercih edilen en ucuz xenon fardan daha iyi yanma ihtimali yüksek hem bozulma konusunda uzun ömrü tartışılmaz. Yüksek para verilmesi planlanan sistemden tek farkı arada balans olmaması.

bide şöle bi sorun var bnm far motorlarinda sorun var calismiyor..xenon taktiğim zaman bi odaklama sorunu yasarmiyim ?
far motorunu değiştirmeni tawsiye ederim çok basit takılıyor ben dağiştirdim.

balastta 35 wat 55 watt var en cok tutalan 55 wat balast

Benim kanki 5 tane getirmişti Çinden Tanesi 60 ytl , bende isteyeceğim bir kactane geldikten sonra htiacı olana veririz ama zamanı , modeli hakkında bilgi veremiyorum ayrıca garantide yok..

Benim kanki 5 tane getirmişti Çinden Tanesi 60 ytl , bende isteyeceğim bir kactane geldikten sonra htiacı olana veririz ama zamanı , modeli hakkında bilgi veremiyorum ayrıca garantide yok..

abicim gelince haber verirsen sevinirim..
ampül vermiyorlar o fiyata,varsın garantisiz olsun..

yahu o fiyata ikinci el xenonda ona bakarsan :)

İnşallah bende bekliyorum biraz fazla getirirse iyi olur.

Geri