en ucuz xenon!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Rou
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bulundugun yerdeki bi firmadan al bence hiç 20-30 fazla verirsin ama bozuldugunda götürüp degiştittirmen kolay olur ben eski hondama istanbuldan almıştım 2sefer kargo bozuldu kargo beklemek zorunda kaldım şimdi vectramda uzun kısa war bursadan aldım geçenlerde uzunların bi tanesi kesiklik yapıyodu gittim 5dk da degiştirdim

aynı şekilde amcamın arabasında da dikkatli bakıldıgında biri mavi digeri yeşile dönük yanıyodu onuda degiştirdiler 5dakikada halloldu

ucuz xenon

arkadaslar herkeze selam su anda ithalini yapmakta bulundugum 6000 kw 8000kw ve 10000kw xenonlari montaj dahil 100 tl ye saticam urun 1 yil balans ve ampul garantilidir yerim ist bahcelievlerde ilgilenen arkadaslar kkt34@windowslive.com dan ulasabilirler sizinde yazdiginiz gibi tum xenonlar cinde uretilitor ayni yerde uretilen ayni malzeme kullanilan sadece ismi falan ca urunlere bosa fazla para vermeyin gordugu is ayni cunku herkez bi tutturmus suyun icinde xenon calistiriyor ama kimseye demiyorlar suda calismayan xenon yok piyasada diye zaten bu formdaki cogu uye bilincli tuketici sizin yinede fazla paraniz varsa siz bilirsiniz hayirli gunler

Öncelikle bütün xenon kitleri aynı değildir.Kullanılan kablo kalitesi, bobin kalitesi, ve ampul çok fark eder.Bazı ampullerin içindeki gaz miktarı düşük, bazılarında tam ayarındadır.Düşük miktar gaz olan ampuller daha zayıf ışık verir.

İkinci olarak ise, xenon ampullerinde güç birimi kw (kilowat) değil K(kelvin) dir.Bunlar çok önemli birimlerdir, karıştırılmamasında fayda görüyorum.Örnek vermek gerekirse, standart araba farları 50w ise 50kw lik bir gücü tahmin edin.
Xenon ampullerinin içindeki gaz uygulanan sıcaklığa göre renk değiştirdiği için kelvin değeri arttıkça gazın rengi dolayısıyla ampul rengini ifade eden kelvin değeri de değişecektir.

Işığın şiddeti ise Lümendir.Kelvin değeri yükseldikçe ışığın aydınlatma şiddeti düşecektir.

Bu bilgileri xenon alırken göz önünde bulundurursanz istediğinizi daha iyi alabilirsiniz diye düşünerek yazdım.

phılıps almadıktan sonra pıyasadakılerın hemen hemen hepsı aynı kımse bılmıyor 35 watlık balastlar satılıyor 55 watlık balastlar olan kıtler 200 cıvarı satılıyor bız mıllet olarak ucuza kacıyoruz ucuz olsun ıyı olsun dıyoruz phılıpsın kıtı 500 700 tl arası ama kalıte :D

Her kalite fedakarlık ister :) Örneğin 2000 model doğan 9 binlira, 2000 model vectra 15 binlira :)
belirtmekte fayda var, piyasada philips ampul kullanan 200-300 lira arası kitler var diye duymuştum.Araştırmak lazım.

ampulu phılıpse cevırmek sansı var oda butce meselesı ampulun tanesi 100 tl cıvarı olması lazım :)

hepsi çin olabilir ama hepsinin içi aynı değil kötü balast elektrik sisteminizi yakar ve bunun sayısı hiçde az değil bu gün sanayide nerden baksan xenon yüzünden elektrik sisteminde arızlar ve sıkıntılar çıkan bir çok insan var.. xenon deyip geçmeyin ben xenon yüzünden stop eden araba gördüm kalitesiz bir balas sadece ve sadece aracınıza zarardan başka bir şey vermez..

xenonu öyle hafife almayın tavsiye ederim inanın xenonla sıkıntı çeken çok insan gördüm zamanında buna bende dahilim..

svs hid marka 129 liraya almıştım bende

Geri