en sonunda havasını kıstım...:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nominal69
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nominal69

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar önceden bahsettiğim, arabamın stop etme olayını bütün uğraşlara rağmen (egr değiştirme dahil) çözemediler.2001 astra-g.lovato sıralı lpg takılı. 3500-4000 devirde seyrederken boşa aldığımda aracım stop ediyordu. bende son çare hava filtresine giren havayı bant yardımıyla bir kısmını kapatarak kıstım ve bir iki deneme sürüşü yaptım enteresandır aracım stop etmedi. bunun motora zararı olurmu. yazılımlarla hava girişi kısılabilirmi. şimdiden teşekkürler.

araçta lpg varmı? bu yaptıgın yanlış bi işlem ayrıca senın arac z motor olması lazım demi?

4000 devirde filan giderken ayagını gazdan cekiyorsun arac rolantiye geliyor ve pat stop ediyor dimi:)

bogaz kelebegini temizlet;)
bişey kalmaz.

4000 devirde filan giderken ayagını gazdan cekiyorsun arac rolantiye geliyor ve pat stop ediyor dimi:)

bogaz kelebegini temizlet;)
bişey kalmaz.
aynen öle oluyor. boğaz kelebeğini sökmeden sildiler felan ama değişen bişi olmadı. sökülmesi mi lazım. ayrıca havasını kısmanın negibi bir zararı olur ki?

alıntı

aynen öle oluyor. boğaz kelebeğini sökmeden sildiler felan ama değişen bişi olmadı. sökülmesi mi lazım. ayrıca havasını kısmanın negibi bir zararı olur ki?

o zamanda yakıt sarfiyatın artar

Ustami Dinle Bence... Bak üste Yazmiş.. Ve Soru Sormuş Sana... Bence Yapma Derim...

boğaz kelebeğinin olduğu bölüm söküldü temizlendi ama sorun devam ediyor. sadece havayı yarı yarıya kıstığımda sorun yok. yardım lütfen. aracın sanki havayla bir sorunu var.:sorry:

havadebimetresine bakıldımı?
cihaza baglanmadımı?

o zaman gaz ayarı yapılacak derim birde lpg nin beyninin alt kısmında sıvı birikintisi oluyor tıpasını açıp içindeki birikintiyi boşaltmanı dene derim umarım işine yarar

lpg nin gaz kesicisinin fişini çıkart ve benzinde dene bakalım sorun yoksa o zaman lpg sisteminden kaynaklanıyordur

Geri