en risksizi hangisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SANCAR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SANCAR

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Üç şeritli bir yoldasınız..trafik yoğun..önünüzde bir bayan sürücü..Ama fitili ateşlenmiş bomba misali her an patlayabilir.Ani frenler.yalpalamalar.Stop ettirmeler.İşte soru....Sizin için en risksiz takip şekli nedir.

a-)Önünden mi gitmek..
b-)yanındaki şeritten mi gitmek
c-)yoksa arkasından mı takip etmek..
d-)en yakın benzinliğe çekip uzaklaşmasını beklemek için çay molası vermek.:)

en iyisi önünde gitmek, sen çay molası versende ilerde bir kaza yapar trafiğin durmasına neden olabilir dolayısıyla daha fazla beklemek gerekebilir.

Not: bayan sürücülerimizi karalamayalım, bilakis destek verelimki kendilerine güven gelsin, kendilerini geliştirsin.

d-)en yakın benzinliğe çekip uzaklaşmasını beklemek için çay molası vermek.

Ön yargı ile yaklaşmamak lazım.Benim eşimde araç kullanıyor.Hiç de trafigi tehlikeye atacak bir davranış sergilemez hatta bazen kurallara benden fazla riayet eder ve risk almadan kullanır.Bence bayan sürücüler diyerek bir genelleme yapmak yanlış olur diye düşünüyorum

Trafik yoğun olduğu için d seçeneği.Eğer şehirlerarası yoldaysa mümkün olduğu kadar çabuk sollayıp uzaklaşmak.Aynı şey tır ve kamyonlar için de geçerli tabii:)

Ön yargı ile yaklaşmamak lazım.Benim eşimde araç kullanıyor.Hiç de trafigi tehlikeye atacak bir davranış sergilemez hatta bazen kurallara benden fazla riayet eder ve risk almadan kullanır.Bence bayan sürücüler diyerek bir genelleme yapmak yanlış olur diye düşünüyorum

Arkadaşım sana sonuna kadar katılıyorum. Beyler her işin acemisi olabilir, bayanlar diye genellemeyelim. Bi gün eşiniz, kız arkadaşınız "illa ben surcem arabayı" derse :D

Arkadaşım sana sonuna kadar katılıyorum. Beyler her işin acemisi olabilir, bayanlar diye genellemeyelim. Bi gün eşiniz, kız arkadaşınız "illa ben surcem arabayı" derse :D
vermemki arabayı kimsyeye vermem saka tabi ama su var arabayı trafige kapalı alanda veririm acemiyse tabi ama unutmayalım hem kendimizi hemde arac içindekileri tehlikeye atmayacak kadar arabayı sürebiliyosa sorun degil benim için ama bi daha düşünürüm vermem heralde:):D :D

niye o arabayla etkileşim halindesin ki. hız sınırlarını aşmadan bas gaza geç git her arabada olduğu gibi ;)

bayan gençse
b seçeneği diyorum
sabit hızda:D:D:D

hocam ben c yada d yi uygulardımda senin bu bayan sürüclerle alıp veremediğin nedir çok canın yandı galiba:)

Geri