"En kısa sürede servise gidin" uyarısı

Ynt: "En kısa sürede servise gidin" uyarısı

İlker16 link' Alıntı:
Bugün benim aarabada da ingiliz anahtarı işareti ve altında "aracınızı en kısa sürede servise götürün" yazısı çıktı. yazı çıktıktan 30saniye sonra LPG bitti

OK tuşuna bastım uyarı gitti,daha sonra durdurup çalıştırdım falan şuan bi uyarı yok .Neden çıktı acaba bu uyarı ,lpg biterken gaz az gelip uyarı yakmış olabilirmi?
Lpg kullanicilarinin siklikla aldigi bi uyari muhtemelen lpg kaynaklidir. İsik sönduyse problem etmenize gerek yok.

Ynt: "En kısa sürede servise gidin" uyarısı

aalisan link' Alıntı:
Daha önce lpg li araç kullanmadım ama arza kodundaki karışım dediği servisin sölediği gibi yanma odasında istenen yakıt ve hava karışımımın olmaması anlamına gelir yani yakıtın tamamını yakıcak bileşenlerin olmadığını gösterir ekstra olarak aracınız otomatik vites değilse egzosda gri bir tabaka görmeniz lazım eğer kara kurum görüyorsanız buda karışımın optimum olmadığını gösterir ne yazık ki benim aracım gibi as (otomatik) araclarda bu kurum hata olmasada mevcut arastırmalarımız sonucu bütün otomatikler böyle benzinin tamamı yakılamıyor çok az bir çiğ benzin atıyor arabasına yazılım attıran bir arkadaşımda aşırı bir güçlendirme yok 12 hp  18tork arttırıldı bu egzosdaki kurumdan eser kalmadı bilginize
B֜LENT link' Alıntı:
Lpg kullanicilarinin siklikla aldigi bi uyari muhtemelen lpg kaynaklidir. İsik sönduyse problem etmenize gerek yok.
Sağolun ,bugün sadece bir kere o uyarı yazısı çıktı daha sonra bütün gün yine arabayla işim vardı ,uyarı yazısı çıkmadı

Geri