En hızlı kasko ve sigorta ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hanz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hanz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar yeni araça kasko yaptırıcam 2012 model henüz bir aylık araç uyguna buldum alıyorum yarın sizin önericeginiz Kasko ve Sigorta hangisidir Araç babamın üstüne olucak ve yaşı 50 bu arada

Önceki araçımın kaskosu Liberty sigorta ise euro sigorta idi bu sefer bunu istemiyorum

Ynt: En hızlı kasko ve sigorta ?

bir çok kasko şirketinden teklif alıp kafanıza yatanı seçin çünkü fiyatlar çok değişken oluyor, birde önceki aracınızın kaskosu duruyorsa bu aracınıza aktarılabilir bilginiz olsun

Farklı şirketlerden fiyat almanızı öneririm çünkü fiyatlar çok değişken olabiliyor. Ama ben bir sigortacı olarak şunu söliyim 50000 TL verip aldığınız arabanızın kaskosunu her şirketten yapmayın belli başlı iyi firmalar dışına çıkmayın.

Yine kasko liberty oldu babamın adına 1.740 fiyat dıgerleri ucuk cıktı

Bugün sordum bende kendi adıma opel yapıcak full kasko tavan fiyat 1600 verildi düşük olabilir dediler

kasko fıyatları neden cok fazla yaa 1750 TL ye kasko mu olur

UnStabLe link' Alıntı:
Bugün sordum bende kendi adıma opel yapıcak full kasko tavan fiyat 1600 verildi düşük olabilir dediler

İlk kaskom 1,600 e yaptırmıstım önceki araçım pert oldugu için tekrar kaskoyu üstüme almak istemedim çok çok yüksek en uygunu liberty geldi yine mecburen yaptırdık tekrar

ben kasım 2012'de, iki ay önce yani Groupama'dan sıfır aracıma yaptırdım.

57.000 TL bedelli aracıma 1000 TL'ye full kasko yaptılar. Aracı aldıgım opel bayiinden yaptrmıstım.

Geri