En Düşük Anlık Tüketiminiz Ne Kadar ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan smoke
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
rolantide 0,7 - 0,8

rolantide golf tsi 0,5(kısa süre) ya da genelde 0,6 litre...

yokuş aşağı inerken mümkün olan en yüksek vitese atıp ayağımı pedallardan çekersem vede klima kapalıysa 0.0 lt/100km

bır kac sefer araba rolantıdeyken bu degerı gordum hatta ben tusa bastıgımda 0.5 dı deger ama onu yakalayamadım :rolleyes:
sizin araba b2 kasa mı? onların ecu biraz daha farklı daha az yakıyor eğer değilse sizin yol bilgisayarı 1.6 motora göre ayarlanmış olabilir. yol bilgisayarının 2 tane tuşu varya silecek kolunun üstünde. onun ikisine birden basılı tuttuğunuz zaman 3-4 sn sonra 3 tane rakam gözükecektir yol bilgisyaarında. sol üstteki 4 haneli rakamı sölerseniz bana yol bilgisayarının hangi motora göre kalibre olduğunu söleyebilirim size.

hayır B1 kasa 1996 CD. eger yarın aklıma gelırse dedıgın olayıda yaparım.

hayır B1 kasa 1996 CD. eger yarın aklıma gelırse dedıgın olayıda yaparım.
eğer arabanız otomatik değilse 0007 yazması lazım eğer otomatikse 0008. eğer 0003 yazıyorsa bu manuel şanzuman 1.6 motorun değeridir. aklınızda olsun bütün değerler az çıkar gidip servise tech2 ile ayarlamak lazım eğer böleyse. eğer 0007 çıkarsa sizin aracınız gerçekten çok az yakıyor rolantide :)

vectra 1.6 rolantide 0.8, 5. viteste 90 la giderken 4.5 - 5 lt arası şehir içi ortalam 9-10 litre

2000 Astra CD Sedan Otomatik Vites 0.8 park halinde. 2-3 arası gaz vermeden kalkış 3.4 şehirlerarsı yollda eeee bir de cut off var: 0.0 tabi ki kazadan önce sınıfındaki araçlardan az yakıyordu çıksın bakalım bir nolacak

omega 2.5 V6 cd rolantide 1.7 lt

Geri