emniyete üç araba alınmış kurban parası lazım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aga78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dewilking08' Alıntı:
110km ile yakalandığmda iki sefer bıraktılar.
112 ile yakalandık bırakmadılar hatta radarın yanından 60 civarı geçtik ama alet 1 km den algılıyomuş:D

torsion' Alıntı:
tr den adamlık beklemek hata zaten

SANA KATILMIYORUM
AYRICA BU MESAJINIDA DUZELTMENI TAVSIYE EDIYORUM
SEN ADAMLIK BEKLEME ISTERSEN
TÜRKİYE SADECE BU KONUDAN İBARET DEGIL

torsion' Alıntı:
bu da ne demek.lafının nereye gittiğini bilde konuş. tr 70 milyon.sen kendine ayrı bir devet kurmak isteyenlerdense bilemem orasını............

madem rüsvet istediler araç plakalarını ve yaka numaralarını alıp sikayet niye etmedin.tr den adamlık beklemek hata diyeceğine

tr sonuna kadar adamdır. burada yasamadığın belli. yaşasaydın anlardın.bin düşün, bir konuş böyle konularda

walla rüşvet kol geziyo ben kaza yaptığımda 700 ero ya yakın param gitti

aga78' Alıntı:
arkadaşlar bu gün evime 200 mt kala garip bi uygulamaya geldim

her zaman belediye otobüsleri dahil herkesin döndügü yerden döndüm polis dur dedi ordan nönüş yasak dogru yasak ama ben döndüm ve hep ordan dönüyom dedim ilerden dönecen dedi 2 km sonra yani neyse bana 89 ytl cezan var dedi kuzu kuzu öde iyi dedim trafik gelsin kuzu degil aslanlar gibi öderim bu sefer bana karakolumuza 3 yeni araç alındı kurban kescez komser ekip başı 200 ytl getirin demiş ve bende ceza yerine daha az meblaya yardımcı olabilirsin dedi bende ben arabama kesmedim daha ne diyosun dedim ve sardım makaraya bırak parayı pulu ben 25 yıldır aynı semtteyim karakolun tamamını tanırım seni tanımıyom dedim sana bu saatten sonra ceza da ödemem yardımda etmem dedim niye dedi düşün dedim elinden evraklarımı aldım yürüdüm evime geldim o sabaha kadar düşünür artık açık verdi farkında degil parayı düşünüyo rüşvet bu kadar açık istenirdi sonuçta

böyle bi mantık varmı sizce nedir bu ruhsata bakmayı bile bilmiyen asayiş
elinde ruhsat kaskoya bakıyo sigarta diye muanem bitmişti görmedi

ve eski bir motorsitlet döndü aynı yerden durdurdu işten geliyo adam mobilet ya parası olsa ne işi olur eski püskü şeyle onada 750 ytl cezan var dedi A2 ehliyeti yok diye Allah sabrımızı sınıyo galiba :alkis: :alkis: :alkis:

aga kardeş ben senelerdir bu işin içindeyim hiç 89 ytl lik ceza olmadı geçen senelerde 89 a en yakın ceza 92 geçen sene 101 bu sene de 108 ytl lik ceza var hiç bir zaman 89 ytl lik ceza olmadı.:kop:

dataegemen' Alıntı:

data egemen neden 700 euro paran gitti bana anlatır mısın demek ki kurallara kanunlara sen de uymadın ve bu parayı vererek sen daha fazla para kazandın ve sen rüşvetin en fazlasını aldın :kop: :alkis:

torsion' Alıntı:

Kardeş Türkiye Cumhuriyeti Devleti sana değil sen Cumhuriyete adamlık edeceksin her Türk Vatandaşı gibi.
Beğenmiyorsan Yunanistan, Sözde ermeni tasarısını kabul eden fransa ve kıbrıs rum kesimi fazla uzak değil oradan da bu siteye katılabilirsin.
Lütfen Ülkemizi aşağılamaya kalkma bir daha.
YA SEV YA TERK ET
:hıh: :hıh:

black ghost rider' Alıntı:
Kardeş Türkiye Cumhuriyeti Devleti sana değil sen Cumhuriyete adamlık edeceksin her Türk Vatandaşı gibi.

ben bu mantiga katilmiyorum...

bir devlet halkina hizmet icin vardir, halk devlete hizmet icin degil...
bu insanlar cok zor sartlarda calisip,bir taraflarindan ter aka aka para kazaniyor. vergisini ödüyor. devlette vatandasa hizmetle mükelleftir. tabiiki halkinda mükellefiyetleri vardir ama halk devlete hizmet icin degil,devlet halka hizmet icin vardir....

halki köle gibi görüp,devletin hizmetcisi görenler bu millete cok cektirdi. cogu devlet adami kendini firavun sandi,ki farklarida yoktu...

vatandas vergisini ödüyor,vatandaslik görevlerinide yapiyorsa devletten hizmet beklemek en büyük hakki.

sadece poliste degil,her kademede rüsvet,adam kayirma varsa buna sebeb degil cözüm lazim... bir tapu alirken kac kisi is hizlansin diye rüsvet vermiyor. bir sirket kurulurken kac kisi is hizlansin diye rüsvet vermiyor.
kac kisi vergi denetcilerine rüsvet vermiyor...

böyle bir sorun varsa,bunun sebebleri belli. memura yetersiz maas, rüsvete yetersiz ceza, uzun bürokrasi islemleri, denetim eksikligi..

sayet devlet buna cözüm bulmuyorsa o devlet yöneticileride en az rüsvet alan kadar sucludur...

torsion' Alıntı:

bana bak sozlerine dikkat et :mad:

ne demek TR den adamlik beklemek hata ....

sen kimsinde bu sekilde konusuyosun !!!!

Uza o zaman bu siteden bu site TR sitesi !

opelcalibra_1' Alıntı:
bana bak sozlerine dikkat et :mad:

ne demek TR den adamlik beklemek hata ....

sen kimsinde bu sekilde konusuyosun !!!!

Uza o zaman bu siteden bu site TR sitesi !

Beni dinden imandan cikarmadan duzelt su yazini !!!!! :mad: :mad: :mad: :mad:
helal sana.dediğin gibi burası türk sitesi

dataegemen' Alıntı:
atma kardeş atma.700 ero ya hacı murat alınır.biraz mantıklı at da inanacaklar inansın.50-100 desen neyse.700 eroluk rüşvet verecek kadar ne yaptın. Allahtan korkun atarken .....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri