112 ile yakalandık bırakmadılar hatta radarın yanından 60 civarı geçtik ama alet 1 km den algılıyomuşdewilking08' Alıntı:110km ile yakalandığmda iki sefer bıraktılar.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
112 ile yakalandık bırakmadılar hatta radarın yanından 60 civarı geçtik ama alet 1 km den algılıyomuşdewilking08' Alıntı:110km ile yakalandığmda iki sefer bıraktılar.
torsion' Alıntı:tr den adamlık beklemek hata zaten
bu da ne demek.lafının nereye gittiğini bilde konuş. tr 70 milyon.sen kendine ayrı bir devet kurmak isteyenlerdense bilemem orasını............torsion' Alıntı:tr den adamlık beklemek hata zaten
aga78' Alıntı:arkadaşlar bu gün evime 200 mt kala garip bi uygulamaya geldim
her zaman belediye otobüsleri dahil herkesin döndügü yerden döndüm polis dur dedi ordan nönüş yasak dogru yasak ama ben döndüm ve hep ordan dönüyom dedim ilerden dönecen dedi 2 km sonra yani neyse bana 89 ytl cezan var dedi kuzu kuzu öde iyi dedim trafik gelsin kuzu degil aslanlar gibi öderim bu sefer bana karakolumuza 3 yeni araç alındı kurban kescez komser ekip başı 200 ytl getirin demiş ve bende ceza yerine daha az meblaya yardımcı olabilirsin dedi bende ben arabama kesmedim daha ne diyosun dedim ve sardım makaraya bırak parayı pulu ben 25 yıldır aynı semtteyim karakolun tamamını tanırım seni tanımıyom dedim sana bu saatten sonra ceza da ödemem yardımda etmem dedim niye dedi düşün dedim elinden evraklarımı aldım yürüdüm evime geldim o sabaha kadar düşünür artık açık verdi farkında degil parayı düşünüyo rüşvet bu kadar açık istenirdi sonuçta
böyle bi mantık varmı sizce nedir bu ruhsata bakmayı bile bilmiyen asayiş
elinde ruhsat kaskoya bakıyo sigarta diye muanem bitmişti görmedi
ve eski bir motorsitlet döndü aynı yerden durdurdu işten geliyo adam mobilet ya parası olsa ne işi olur eski püskü şeyle onada 750 ytl cezan var dedi A2 ehliyeti yok diye Allah sabrımızı sınıyo galiba![]()
![]()
![]()
dataegemen' Alıntı:walla rüşvet kol geziyo ben kaza yaptığımda 700 ero ya yakın param gitti
black ghost rider' Alıntı:Kardeş Türkiye Cumhuriyeti Devleti sana değil sen Cumhuriyete adamlık edeceksin her Türk Vatandaşı gibi.
helal sana.dediğin gibi burası türk sitesiopelcalibra_1' Alıntı:bana bak sozlerine dikkat et![]()
ne demek TR den adamlik beklemek hata ....
sen kimsinde bu sekilde konusuyosun !!!!
Uza o zaman bu siteden bu site TR sitesi !
Beni dinden imandan cikarmadan duzelt su yazini !!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
atma kardeş atma.700 ero ya hacı murat alınır.biraz mantıklı at da inanacaklar inansın.50-100 desen neyse.700 eroluk rüşvet verecek kadar ne yaptın. Allahtan korkun atarken .....dataegemen' Alıntı:walla rüşvet kol geziyo ben kaza yaptığımda 700 ero ya yakın param gitti