Emniyet şeritlerine girerken düşünün

Peki, emniyet şeridine girmek zorunda olduğu için gireni nasıl anlayacak o EDS sistemleri, benim arabamda Hasatam varsa, veya zorunlu bir nedenden dolayı emniyet şeridini kullanmak zorundaysam...

Peki, emniyet şeridine girmek zorunda olduğu için gireni nasıl anlayacak o EDS sistemleri, benim arabamda Hasatam varsa, veya zorunlu bir nedenden dolayı emniyet şeridini kullanmak zorundaysam...

hmm tartışılıcak bir konu bu ama illaki bu sistemi düşünen sivillerin zorunlu halde girmesi içinde bir yöntem bulmuştur yada bulmuşmudur ?

ayrım yok herkese 108 ytl :D
şaka bi yana gerçekten emniyet şeridini kullananlar insanlar çok düşüncesiz saygısız insanlar kaç kere gelen telefonlar yüzünden radyodaki elemanın plakasını bile verip öküz ayı şeklinde bahsettiği duydum bu saygısızlar hakkında

gerçekten güzel bir uygulama demek istiyorum ama zorunlu halde kullanalarda mağdur olur gibi geliyor bana.bizim hangi sistemimiz tam çalışıyor ki bu sistem doğru çalışsın.zamanla görürüz nasıl çalıştığını..

engüzel bişey

bence tam ordata duracaksın geçemeyecek...

paylasım ıcın tesekkurler.

emnıyet hayat demek ısgal edenler kendılerını o anda oraya ıhtıyacları olduklarını dusunsunler

Bende tam ortada durup geçmek isteyenleri engelliyorum fitil oluyor uyanıklar.

Geri