emniyet şeridinde ceza :S

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 33tolga33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
olur öyle, bende birkaç ay önce bacanak ile peşpeşe giderken 150 km ile , bolu da benim aracın resmini çekip yollamışlar.... 97 tl ödemiştim. neden bacanağın corollasının resmini çekmediler anlamamıştım, o da benim kadar hızlı idi.... herhalde benim corsam daha fiyakalı durduğundandır:D

tmm da ne uyarı ne bişi direk ceza bütün ışıklarda herkez duruo piyango bize patladı
Tolga yazdıklarımı üzerine alınma, genel manada yazıyorum. Emniyet şeridini işgal etmemek için herhangi bir uyarıya gerek yoktur? Adı üzerinde emniyet şeridi. Diğer yandan daha basit bir örnekle kırmızı yanınca duruyoruz, ama kimsecikler bizi dur diye uyarmıyor. Bir de şöyle düşün ben gelsen (emniyet şeridinde duran birisine) kardeşim neden emniyet şeridinde duruyorsun, burada durmak yasak desem inanki sürücülerin %90 da sana ne be kardeşim, sen trafik polisimisin der :(, haksız mıyım? Bence sana fahri bir trafik müfettişi ceza kesmiş olabilir, adam ceza kesmeyip uyarmaya kalksa eminim ki o da benim gibi tatsız şeyler olabilir diye düşünmüştür. Dikkat edilirse bizlere verilen ehliyetler sadece araba kullanmayı biliyoruz diye verilmiyor, eğer öyle olsaydı sürücü kurslarında diğer bilgiler öğretilip, yazılı sınav yapmazlardı. Konuyu biraz enine boyuna düşünmekte fayda var. Eminim ki bu saatten sonra aynı hatayı bir daha yapmayacaksın.

olur öyle, bende birkaç ay önce bacanak ile peşpeşe giderken 150 km ile , bolu da benim aracın resmini çekip yollamışlar.... 97 tl ödemiştim. neden bacanağın corollasının resmini çekmediler anlamamıştım, o da benim kadar hızlı idi.... herhalde benim corsam daha fiyakalı durduğundandır:D
Bence Corsa'nın ne kadar hızlı olduğunu kanıtlamışlar :).

Geri