emniyet kemeri sesli ikaz çalışmıyor

Ynt: emniyet kemeri sesli ikaz çalışmıyor

Valla babamın 20 yıldan fazla yaptığı acil servis doktorluğu süresince en çok karşılaştığı ölüm ve yaralanma olayı emniyet kemeri takmamış insanlardı. Ki çoğundan neden takmadınız sorusuna yanıt olarak ama kısa mesafeydi cevabı almış. Mesafenin kısalığı uzunluğu değişsede sokak arasında bile kazanın şiddeti değişmiyor.

12 senedir aktif araç kullanıyorum daha 1 kere emniyet kemeri takmadım  :-[ Hatta her aldıgım araça 2 tane emniyet kemeri tokası alıyorum astramda'da var :D vik vik ötmesin kafam şişmesin die  greatt

cemomekan link' Alıntı:
Rahmetli de ole diodu 011zaa

O rahmetli :D Yapıcak bişi yok allah bizlere ömür versin :D

HaKaN link' Alıntı:
imageshack adresin üye olmanız gerekiyor eğer üye olmak istemiyorsanız
www.hizliresim.com adresine resmi yükleyip doğrudan linki mesajınıza kopyalamanız yeterli

teşekkür ederim hakan bey oldu sanırım

benim emliyet kemeri ikazımda sesli uyarı vermiyor. hakan beyin linkinide açamadım. nasıl olacağını tekrarlayabilirmisiniz acaba

Hakan bey fotoğraf için link vermiş buraya yükleyin diye yani gidip servise gösterin arabanızı kendinizin yapıcağı bir durum değil.

Ayrıca kemeri takmazsanız belli bir süre sonra kendiliğinden susuyor :) Galiba ölmek istiyorsan al sustum öl diyor :D

Emniyet kemeri ikazı ötmeyen araçlarda NEcvox navigasyonmu var ?

anladığım kadarıyla imzada necvox yazıyor necvox cihazlar aracın orjinal sinyal seslerinde sıkıntı yaratıyor ya çok çıkıyor ya hiç çıkmıyor bu konuda sıkıntılı bir cihaz

Eğer necvox varsa %90 bu sebeptendir.NEcvox aracın tüm ayarlarıyla oynuyor.

benim aracta necvox yok. birden bire ses kesildi. akü değişmiştim o sebep olabilirmi acaba

Geri