İstedikleri kadar fiyatları artırsınlar bakalım. Ya bir dairenin maliyeti emin ol 40 bin geçmez sende 20 ekle etsin sana 60 bin ama terlemeden para kazanacaklar ya bizim 60 binlik ev sana oluyor 160 bin... bu işi yapanlar sanırım ülkede paranın ne kadar olduğunun yada kişilerin ne kadar para aldıklarını bilmiyor o kesin.![]()
Epeydir çimento, kum vs almadığın belli. Ben kasabada kendi arazimize (yani arsa bedeli bile yok) bağ evi yapıyorum dediğin rakamların yanına bile yanaşamadım. İstersen sadece 2 katlı bağ evi için devlete ödediğim rakamlardan bahsedeyim. Maliye bakanlığının veznesine gide gele veznedeki adam artık gittiğimde çay ısmarlamaya başladı. :maden:
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 19:16 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 19:09 ----------
Antalya'da da durum içler acısı. Yabancıya satış açıldıktan sonra 5-6 senede inanılmaz patlama yaptı. Du bakalım Ruslar satışa başladı haberleri çıktı ama inşallah uygulamaya döner..
Bu patlama nedense bize denk gelmiyor. Ankara'daki sıfır evimizi satışa çıkardık, iki ayda 7-8 kişi ancak aradı, arayanların çoğu da evin fiyatını öğrenmek isteyen veya evini biz satalım diyen emlakçılardı