Elinde balta yüzünde maske sizce nereye gidiyor ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan k@dir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aynen abi dediklerin doğru. iç güvenlikte askerlik yapmayan gerçekleri göremez tam olarak. şehirlerdeki terörizmi bitirmeden dağdaki bitmez. zaten şehirlerden besleniyorlar. aldığımız leşin üzerinden ilçe merkezindeki marketlerin numaraları çıktı. üzrinden amerikan piyade tüfeği M16...

Biz yaşadık, başında mermiler uçuşan, ünüformasına aynı tabaktan yemek yediği şehit kardeşinin kanı akan bizdik.Herkes bize akıl öğretmeye kalkar, bizimle mevzide birebir çatışmaya giren komutanlarımıza terörist der.Herkes gazetede ne okursa bize ahkam keser.Ama biz terörün en kalleş zamanını yaşadık.Ama uğruna ölüme gittiklerimiz, hak etmiyorlarmış!

polisin ve askerin yetkisini arttırsınlar ,bu tarz yaklaşanı indirsinler olay bu kadar basit, yüz verdikçe tepemize eder oldular, bu da yönetim zaafiyeti ve yanlış politikadan, adamları halı serip karşılarsan onlar da böylesine cesaretlenir devletin polisine baltayla gider her olayda 3-5 ini indir bak bakalım meydana cıkabiliyorlar mı...

Eylem yapan,polis taşlayan,otobüs yakan,bankaların camlarını indiren eli kanlı teröristi içeri alıp hesap soramıyoruz.alsan avrupası şusu busu 28 tane kurum kuruluştan çekiniyoruz,onları halılarla karşılıyoruz açılım diyoruz paşaları birer birer içeri alıyoruz..tek kelimeyle yazıklar olsun,bağımsız ülkeyiz diyoruz.ÖLMÜŞÜZ BİTMİŞİZ AĞLAYANIMIZ YOK!! yemin ediyorum haber falan izlemiyorum,almışlar medyayı ellerine (onlara oy veren bi yığın da ahmak var nasılsa) koca ülkenin başına çorap örüyorlar...

Son düzenleme:
ben sıze şahsı gorusumu soylıyımmı su saatten sonra gerı donusu olmayan bı yoldayız cunku ıplerı o kadar verdıkkı ellerıne artık gerı almak mumnun degıl gıbı gelıyro bana benım tek korkum onların itini kahraman dıye salıvermemız boyle gıderse bu hukumet bunuda yapar neden cunku o kadar salak ve kör insan varkı ulkede gormemek ıcın ellerınden gelenı yapanvar ya haberlerde abılerımızın dedıgı gıbı adam bızım askerımıze demedıgını bırakmıy şehit edıyor adamın ayagına gıdılıyor bu ne demek bıtmısız bız artık adamlar ellerını kollarını sallaya sallaya gezıyorlar yapmadıkları eylem yapmadıkları terbıyezıslık kalmıyor nerdeyse yakalandılar dıye uzerıne ozur dılıcez bunlardan bı yolda gıdıyoruz ama nereye gıdıyoruz ben artık onu goremıyoru.

bı abımız vardı asker bı 10 13 sene oluyorudr kusadasında karsılastık tanıstık abı asker 5 kısılık grup bunlar doguda gunduz ıclerınden bı tanesı koye ınmıs erzak almaya askerımızı şehit etmişler bızım abılerde taakıyolar agır makınalıyı aracın uzerıne gece koyde tas tas ustunde kalmıcak sekılde taramıslar deıdm elınıze emegınıze sahlık acıga almıslar asker abımızıde.. ya sımdı bı tane sılah sıkabılıyomuyuz yok adamlar kendı mahkemelerını kurmus sozde kendı dıplamaları varmıs sozde ya facebook denılen sıtede altta bı okuyun dıllerı kurdı yazıyor adamları artık tanımayan mıllet kalmadı senelerdır bız bı kktc yawru vatanımızı tanıtamadık adamlar olmayan kurdıstan dedıklerı sacmalıgı tanıttılar tum dunyaya..
abımız demıs ya aracımı sattım dıyarbakırda bırakmazlar dıye ıstanbuldan bı arkadsım geldı benım aracımın arkasındada KEMAL ATATÜRK imzam vardır dedı ıstanbulda boyle yapsan 1 haftaya aracının camını patlatrlar şaşırdım kaldım...
daha dencek neler varda kesın banlanırım sız anladınız arkdsalar gercı konusmaklada olmuyo ya bunlara care benım askerım komutanım ıcerde suclu sıfatı yemısken dah dencek ne var kı...

Geri