Elinde balta yüzünde maske sizce nereye gidiyor ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan k@dir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bizdeki demokrasi acaba amerikada ingilterede var mı?
herşey serbest!

Örnekle bu sorunuza cevap vereyim.İngilterede ya 2004 ya 2005 yılıydı itfaiyeciler maaşlarını protesto etti.Polisin sert müdahelesi ile bir itfaiyecinin eli koptu, bir itfaiyecide kafasına gelen darbe ile bitkisel hayata girdi.Tamamen polisin görevi olarak adlandırılıp üstü kapatıldı.Biraz araştırma ile bunun gerçekliğini görebilirsiniz.

lider dedikleri adam yakalanınca bende Türk'üm sizinle çalışmaya hazırım dedi ..t korkusundan, halen bu adamın arkasından nasıl gider insanlar yaw anlamış değilim, bunları ilizyon ile uyutmuşlar, kendilerine katılan binlerce genci dağda sözde mahkeme kurarak katlettiler, elinde bomba patlayan gerizekalılarda var bunları içinde, hastanede yalvarıyorlar kurtarın diye, fakat üst kadrodakilerin çocukları istanbulda alem yapıyorlar, vah benim zavallı kürt kardeşim uyan artık uyan

Sınır operasyonlarında asteğmen olarak geçen 22 aylık askerliğim var.Devlete karşı hiç bir kastı yada düşmanlığı olamayn kürt arkadaşlarım oldu.T.C. kimliği altında yaşamaktan gayet mutlulardı.Bunun yanında, suyumuza ilaç karıştıranmı, sabah yemek verdiğimiz evden akşam mermi yağmuru yağdıranmı, 5 yaşında bebeğin eline el bombası sıkıştırıp üstümüze gönderen mi istersin.Biri 8 biri 10 yaşında iki kız çocuğunu, sırf aileleri pkk ya yardım etmiyor diye dağa kaldırıp 10-15 kişilik bir grup tarafından tecavüzle öldürülen mi istiyorsunuz?Biz o 10-15 kişilik gruptan 6 tanesini indirdik gerisi kaçtı 1 şehit verdik.Ha ben o bölgede operasyonlarda görev yaptığım için çok yerde görev aldım.Çok bildiklerimiz var.Ama ''masum köylülere!!!'' ayıp olur.

bencede tamamen dış güçler elini özellikle israil elini çekmeden bu işler son bulmayacak gibi. arada orda yaşayan ve insan gibi yaşamak isteyen masum vatandaşlara oluyor olan......

bencede tamamen dış güçler elini özellikle israil elini çekmeden bu işler son bulmayacak gibi. arada orda yaşayan ve insan gibi yaşamak isteyen masum vatandaşlara oluyor olan......

Ben pkk kamplarında hiç israil silahı görmedim.Yada sürekli istihbarattan aldığımız bilgilerde hiç bir israillinin adı geçmedi.Ama biz pek çok AB üyesi ülkenin temsilcilerinin ve pek çok abd subayının kamplarda bulunduğunu
defalarca istihbarat olarak aldık.Çoğu yere bu kişiler yüzünden baskın bile düzenleyemedik.Daha asker yanaşmadan askerin nereden geleceğini biliyorlardı.Sizin israil dediğiniz abd nin uçak gemisi.İsrail abd den emir almadan bahçesine domates ekemez.Bırakın şu israil masallarını.Bize abd mermileri yağıyodu, israil değil.

Ha bu arada, oradaki masum halkın kim olduğunu görmek isteyenler, bdp nin orada bulunan halk sayısı ile oranı olan %90 ı görebilirler.Ne tesadüftür ki, hani 35 tane masum muş köylüymüş öldüya, hepsinin facebook hesaplarında resimleri vardı, daha kapatılmadan bazı kişiler bu hesaplardan o resimleri aldı.Nedense o masum köylülerin resimleri pkk paçavralarının resimleriyle, bebek katilinin resimleriyle süslüydü.Üstlerinde bebek katilinin posteri basılmış tişörtlerle resimleri de vardı.Ama ismi masum köylü oldu.Nedense herkez masum bir tek benim askerim polisim terörist bu ülkede.Nedense daha düne kadar kahrolsun pkk diyenler, pkk nın şehir yapılanmasına masum köylü der oldu.Biz boşa demek ki oralarda sınır beklemişiz, demek ki boşa benim askerim benim sırtımda şehit olmuş!Meğerse herkes masummuş!

bence istenen oyuna geliyoruz. bu kadar ön yargılı olmayalım siz orada bulundunuz 2 sene. benim memleketim orası. yaşananları biliyorum. anlatmaya gerek yok. %90 ifade ettiğiniz halk ı neye dayanarak pkk yandaşı yapıyorsunuz onu anlamadım. anlamak için o bölgeye taşınıp yaşananlara ortak olmanız gerek. amaç belli kardeşi kardeşe kırdırmak. oyuna gelmeyelim derim.....buradan konuşmak güzel....

bence istenen oyuna geliyoruz. bu kadar ön yargılı olmayalım siz orada bulundunuz 2 sene. benim memleketim orası. yaşananları biliyorum. anlatmaya gerek yok. %90 ifade ettiğiniz halk ı neye dayanarak pkk yandaşı yapıyorsunuz onu anlamadım. anlamak için o bölgeye taşınıp yaşananlara ortak olmanız gerek. amaç belli kardeşi kardeşe kırdırmak. oyuna gelmeyelim derim.....buradan konuşmak güzel....

Yazımı iyi okursanız ortada.BDP nin aldığı oylara bağlıyorum.Eğer bdp nin projelerine oy vermek kardeşlik belirtisiyse, kürdistan projesiyle oluşan bir kardeşlikte ben yokum.Yada resimdeki gibi baltayla dolaşanların kardeşliğinde ben yokum.Kimse kimseye oyun oynamıyor.Herkesin dilinde bir oyun bir kardeşlik bir demokrasi.Pardon ama karadenizde egede yaşananlardan farklı bir yasaya tabi değil o bölgenin halkı.Aksine çok daha serbestleştirilmiş uygulamalarla yaşıyorlar.Oraya yapılan yardımların %60 ı karadeniz ve orta anadoluda yok.Devletin bütün imkanları olduğu gibi doğu ve güneydoğuya seferber edilmiş.Ha biz asker olarak oradaki köylere doktor, yemek, öğretmen, evi eskiyene kamyonlarla malzeme taşıyıp evlerini yenilerken bizim üstümüze mermiler yağıyordu, biz adam değildik, şimdikiler adam oldu kardeşlik projesi yapar oldu öylemi?Yok böyle birşey.Bugüne kadar pkk ya karşı koyan köyleri aşiretleri nedense son 10 senede bölge insanı kimse kusura bakmasın hükümetin sözde açılım projeleriyle bir olup yok ettiler, köylerini basıp ailelerini öldürdüler, bu oyun oldu.Bizimle dağa korucu yollayan, pkk yı günahı kadar sevmeyen aşiretler bugün güneydoğuda bölge halkıyla hükümetin işbirliği sonucu bölgede barındırılmıyor.Bunlar söylenince bunun adı oyuna gelmek oluyor.Neden?Basına yansıması yasak!En son bir köyü bastılar, neymiş basanların şıhı varmış o emretmiş.Şıh pkk nın bölge yöneticisi çıktı, katledilen köylüler devlete terörle mücadelede destek veren korucular çıktı.Ne oldu?Hepsi istanbulun bilinmeyen bir semtine devlet eliyle göç ettirildi.Ha bunların hepsi oyun biz bu oyuna geliyoruz.ŞEmdinlide birileri kitap evi bombaladı, daha 30 saniye geçmeden binlerce kişi oradaki jitemci olduğu bilinen askerlere saldırdı, bunun adı ergenekon oldu.Ama kitap evi sahibinin terörle mücadeleye yakalanan ''5 tane itin kellesini kopardık'' lafı gazetelerde yer aldı, bir hafta sonra iktidarı muhalefeti gitti adamı öptü kucakladı bunun adı kardeşlik oldu.O pkk lının 5 it dediği benim MEHMEDİM Dİ!Herif çıkacak benim şehidime it dicek ben ona kardeş diyip askerimi hapse atıcam sonra kardeşlik bu dicem.

Öte yandan, 2008 yılında van da şimdki bdp nin gençlik kolları başkanı göz altına alınıyor.Göz altına alınma sebebi ise şu!Çocuk yaşta kızları kaçırıp suriye ırak gibi ülkelere kaçırmak ve pazarlamak, özürlü çocukları kaçırıp akdeniz ege gibi bölgelerde yüksek ücretler karşılığında pazarlamak!Üstelik kaçırıp sattığı bütün kızlar güneydoğu ve doğu anadolu bölgesinden.Bu adamlara o insanlar %90 oranında o verecek, sonra bölge halkı hep T.C. devletinden eziyet görüyoruz diyecek.Bunlar söylenince biz hep oyuna geliyo olacağız.Önce bölge insanı kendini bir sorgulasın, içindeki pislikleri temizlesin, geri kalanı zaten biz yaparız.Unutmamak lazım, bir gösteri sırasında pkk ile ilgisi olmayan bir vatandaş dükkanını kapamadı diye dükkanında diri diri yakılmaya kalktı, adam kendini savununca 35 sene ile yargılanmaya başladı, şimdi ceza evinde.Hiç bir bdp li, yada hiç bir bölge insanı o adama sahip çıkmadı.Bırakın bu oyun moyun ayaklarını.Herkes önce kendi amaşırını yıkasın sonra bize oyundan bahsetsin.Ülke insanının nasıl oyuna geldiğini, oyuna geldiğinde neler yaptığını bilmek isteyenler, görmek isteyenler, 12 eylül öncesi sokakların haline bir göz atsın.

bunları el altından bir gece özel harekat yada derin devlet benzeri bir yapılanmayla (suşlu olduklarından emin olduktan sonra!!) kaldıracaksın.Kafasını o baltayla ezip gömeceksin bir çukura.

:)

Ondan sonra birileri açılım yapacağız diyecek. Senin kuyuları açacaklar. Basacaklar yaygarayı. O yüzden bu dediğin olmaz.

Direkt yakacaksın. Küllerini de savuracaksın ırmaklara, denizlere, derelere...

Yahu bizim siyasiler,paşalar,iş adamları eroinden,silah kaçakçılığından para kazanmamaya karar verdikleri an terörün kökü kurur...Bu iş bu kadar basit....

ortada tamamen danışıklı dövüş var. biz ne dersek boş. askeriyenin içinde olanlar bunu daha iyi bilir fakat dillendirmez. iç güvenlikte asteğmenliğim sırasında gece gündüz dağda 3-5 teröristin peşinde gezerken "asker operasyona çıkmasın" diye ilçe merkezinde halk yürüyüş yapıyordu. birine terörist diyebilmek için dağda elinde silahla gezmesi gerekiyor. böyle bir mantık dünyanın neresinde var.

Geri