Elektrikli Supercharger Tarzi Bişey???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan winner
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

winner

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Arkadaslar Bu ürün A.b.d De Internet üzerinden Satiliyor Ve Motora Giren Havayi Elektrikli Bir Motor Ile Besliyor Buda Güya Performans Artişina Ve Yakit Tasarrufuna Sebep Oluyomuş
Bu Konuda Bilgisi Olan Varmi Ve Bu ürün ülkemizde Varmi???
952-3_b.webp
952-2_b.webp

cakma turbo gibi bisey galiba

Burada da var Kamann'ın mini turbo'su.İçinde elektrikli bir fan var, yapısı ona dayanıyor.Ben şahsen para tuzağı olduğuna inanıyorum, tabi bir de eelktrik motoru ne kadar dayanır o da ayrı mevzu...

Takılan motorun o hafa filtresi üzerinde iken arabayı turbolayacak kadar hava çekebileceğini zannetmiyorum.

valla denemek lazım motoru az da olsa yükten kurtarır gibi duruyo.ben sanayide arkadaşın kafasına soktum sistemi uğraşıp yapıcak bakalım ne kadar zamanda bitirebilcek ve gözle görülebilecek bi faydası olucakmı???

fanıda plastiktir al pc nin fanını tak oraya

ne olacak?? sımdı arac asırı havaya bogulmasın??? yanılmıyorsam motor sadece start stoptan ıbarett ee rolantıde ne ooalcak??

turbo gecikmesini engeller belki.

Turbo ve Kompressörlerdeki takviyeli havabasıncını böyle elektrikli oyuncaklarla hicbir zaman elde edilemez, onlarda yüklü miktarda MOTORUN elde ettigi havayı ve havabasıncını baskıyla manifolda itiyorlar, bu oyuncak ise üflüyor - kabloların inceliklerine baktınızmı? Bazı arabaların müzik tesisatlarındaki kablolar kac kat daha kalın....

yener inşallah almamışındır bunu. sana toplantı da da söylemiştim bu hiç bi şeye yaramıyo. biri 3,16 bmw de denemiş ve hemen sökmüştü. adam verdiği paraya yanıyodu. bence hiç uğraşma bunlarla.

Geri