Elektrik Problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan opelasigi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

opelasigi

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bugün akşam eve dönerken uzun farlar ve sis lambaları teyp açıkken birden sisler söndü kısa fara geçti ve aracın ön konsoldaki aydınlatma birden gitti. Aracı stop edip çalıştırdığımda düzeldi neden olabilir acaba daha sonra bi sorun yaşatırmı bana.

uzun farlar teyp ve sis açıkken, su sistemler fazla akım çekeceği için muhtemelen rölelerden birisi koruma amaçlı devre dışı kalmıştır, yada soketlerde temassızlık olmuştur..

siz yine de iyi bir elektrikçiye danışın,.

uzun farlar teyp ve sis açıkken, su sistemler fazla akım çekeceği için muhtemelen rölelerden birisi koruma amaçlı devre dışı kalmıştır, yada soketlerde temassızlık olmuştur..

siz yine de iyi bir elektrikçiye danışın,.

:good:bence de rölelerdendir;temassızlık olmuştur muhtemelen...

Merhaba.Benim sis lambalarıda bazen kendi kendine sönüyor.uzun fardan kısaya geçiyor ne yapmak lazım acaba arkadaşlar

Merhaba.Benim sis lambalarıda bazen kendi kendine sönüyor.uzun fardan kısaya geçiyor ne yapmak lazım acaba arkadaşlar
70A röle taktır sis farlarına ayrı uzunlara kısalara ayrı olacak şekilde düzelir. Zaman zaman 30 A röle takıyolar ısınınca bozuluyor yüksek amper taktırmakta fayda var ver her bir devreye ayrı röle taktır.

Geri