Arkadaşlar Selamlar, Herkese iyi Pazarlar...
Bugün komşum uyardı aracınızın farları yanık kalmış diye 30dk'da akü korumak için farları kapattığını biliyorum (tabi komşuya böyle söylemedim) Tamam diyip inince flaşörlerin açık kaldığını gördüm. Flaşörü kapatıp arabayı çalıştırdım çalıştırırken kendiliğinden farlar bi yandı söndü 1sn kadar. daha sonra araç çalışırken flaşörleri tekrar yaktım, bu seferde normalde yanması gereken sağ sol dönüş sinyalleri normal olarak yanıp sönüyor her şey normal ancak onlarla birlikte resimde işaretlediğim gibi kapılar açık uyarısıda aynı periyodik aralıklarla yanıp sönmeye başladı, tüm kapıları bagaj vs... kontrol ettim kapalı.
-Tekrar tekrar denedim yine aynı şekilde
-Bu kapılar açık uyarısının da (flaşör açıkken) sinyallerle birlikte aynı periyodik aralıkla yanıp sönmesi nedendir ??? (Astra H 1.6 easy.)
-Eğer ben açık unuttuysam ki hiç hatırlamıyorum dörtlü ikaz flaşörü cumadan bu yana yanıyor demektir, kullanmadım çünkü. akünün bitmesi gerekmezmi 2 yılı geçtim.?
-Dörtlü ikaz kapalıyken, kapılar açık uyarısı yanıp sönmeyi bırakıp sönüyor normal yani.