Elektrık Aksamı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan coyate
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

coyate

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Bugun Bolu sanayısınde bır elektrıkcıye yönlendırdıler kuzenın bmw 320 ye angel far aldık taktırmak ıcın angelların ledlerını yaktılar bunlar cok adiymiş deyip baslarından savdılar neyse taktılar farı yarı yolda sınyaller ve uzunların bırı calısmıyor gerı getırdık aracı ugrastılar sıgorta kutusunda bı kac sıgorta yaktılar sanroofun sıgortasını yaktılar vs. angellar yanmayınca beyaz ampul aldık h1 bırde toplam fıyat su 50 işçilik 35 ıkı ampul ıkı sınyal lamb 10 95 lıra anlamadıgım saglam angelları da yaktı

Ben üçü beşi bilmem araç üzerinde özellikle elektrik aksamında oynamayacaksın... oynar isen de işi bilen adamlar yapacak bu işi ya değilse aracın anasını bellerler...

senin ne işin var boluda ordaki ustalar kadar adi bir usta ömrüm hayatım boyunca görmedim ben

boluluyum ama cıdden sanayısı berbat durumda bırseyden anlayan yok buyuk ıhtmal ankara yada duzceye gıdecegız.

yaw o kadar korkma arabandan aç bak kavrulmuş kablo var mı? yok mu? önemli olan o eğer ki kavrulan yoksa dedim gibi bez bant ile sar gitsin ama bak dikkat et bez diyorum sağlıklı taş gibi olur ;) bazı şeyleri fazla dert etmeye gerek yok ;)

Bak bu benim aracın motorun için kendim sardım kendim topladım hiç dağınık değil...bir kaç kare...

36d67f6e.jpg

99a09d4f.jpg

f995a594.jpg

821fcc97.jpg

Ben üçü beşi bilmem araç üzerinde özellikle elektrik aksamında oynamayacaksın... oynar isen de işi bilen adamlar yapacak bu işi ya değilse aracın anasını bellerler...

Hakikaten öyle. Elektrik aksamı başka hiçbir bölgeye benzemiyor ve bazen işin içinden çıkılamaz hal alıyor.

Benim bir önceki aracım 2011 model Astra H idi. Sıfır almıştım ve her aracıma yaptığım gibi onun da tavan aydınlatmalarını beyaz yapmak istedim. Aracın kitapçığında arka okuma lambalarının yetkili servis tarafından değiştirilmesi gerektiğini okumuştum ama hiç kaale almadım.

Kaliteli ledler aldım, önleri değiştirdim güzel oldu. Sıra arkaya gelince ledleri taktım yanmadı, iyi dedim, bildiğimiz mtec beyaz ampul taktım o da yanmadı, orijinal ampulleri geri taktım onlar da yanmadı. Sigorta attı heralde dedim, sigortayı buldum, atmamış ama yine de değiştirdim, yine yanmadı.

2 saat kadar uğraştım, deli oldum, altı üstü bir T10 ampul sayısız kez yaptığım bir iş. Sonra bu elektrik işinden anlayan bir ustaya telefon açtım sordum ve bana ''Kendini korumaya almıştır, yarım saat hiç dokunmadan bekle kendi kendini açar'' dedi ve öyle oldu Sonradan açıldı, ben de mtecleri taktım.

elektrik ters iş :cool:

Opelin elektroniği hassas. Dikkat etmek lazım. Bi de angel farlar gercekten kalitesiz tavsiye etmem

Geri