M
mdellal
Bilgi Girilmemiş
Hiç başıma gelmedi ama hatırlattığınız için teşekkürler ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
speedy_forever' Alıntı:selam arkdslar bı sorum olacak?5 gun arabayı yerınden kaldırmadım,arabaya bındıgımde arka tekerlerın kıtlı olldugunu gordum,araba yerınden kalkmıo,servısten usta geldı,arka tekerlere tıkladı kampananın oralara,arabanın tekerler cozuldu.tur attık koyduk yerıne arabaya hıc bı sorunu yok.bunun sebebı sızce nedır?ustaya sordum kem kum ettı,sıze sormak ıstedım?bu arada herhangı bısey yapmam gerekıo mu?yaglatma gıbı vesaıle vesaıle.yorumlarınz ıcın tsk ederım sımdıden,kazasız belasız surusler arkdslar...
:good: :good:harun_hu001' Alıntı:zaten çok soğuk havalarda el fireni kullanmayı tavsiye etmiyorlarr dedikleri gibi balata yapışıyorr
kardeş otomatık araclarda zaten elş frenı fazla kullanılmazkı aracı zaten kılıtler otomatık sanzuman bı yere kımıldayamaz kaymadıkca.. el frenı kısın kullanılmaz ne kadar son teknolojıde olsa araclarımız donuyor iştegüven68' Alıntı:peki araba otomatik ise ne yapacağız?
astrammm' Alıntı:kardeş otomatık araclarda zaten elş frenı fazla kullanılmazkı aracı zaten kılıtler otomatık sanzuman bı yere kımıldayamaz kaymadıkca.. el frenı kısın kullanılmaz ne kadar son teknolojıde olsa araclarımız donuyor işte