Ekzos degişimi.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakan44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hakan44

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar astra g aracımın ekzosun içini dagıldıgını söledi ustam fakat bi müddet daha idare eder dedi, fakat degiştirmem gerekecek,sormak istedigim yan sanayi taktırsam nasıl olur..Önerileriniz nedir..

Bende değiştireceğim. bu konu benim içinde önem arzetmektedir. Hatta ben şık olsun diye spor bi egzoz buldum ama ses yapan cinsten mi bilmiyorum. cok ses cıkarır mı? sakıncalımıdır? veya nerden ucuza bulabilirim? buldugum egzoz:

771010001171058975612540_0_0.jpg

usta egsozun bnece yan sanayısı orjınalı olmaz saglam olsun kalıtelı olsun yeter. orjınalde sırf gm dıye bı ton para verıyosun. bence saglam bı usta bulup kendın yaptır bırak orjınalı felan

Abarth egzost düsünüyosanız ve 100 120 arası falan dusunuyosanız;
JSV,VENÜS,MY RACİNG vs. öneririm(komple krom olanlardan alırsanız çürük vs. olmuyo)
Fiyatına göre 10 numara egzosdur bunlar..

Sanırım son susuturucudan bahsediyorsunuz.Ben dün son susturucuyu yan sanayi bir egzos ile değiştirdim.Montaj dahil 70 tl ödedim 2 yılda garantili.Arkadaşım ihmal etme değiştir dedi dolduğu zaman yakıt tüketimini artıyıyormuş.Eski susturucu söküldüğünde hem çatlak hemde dolmuş vaziyetteydi.

Orjinal olmayan egzozlar muayenede ve çevirmelerde sorun çıkarabilir , bunu göz önünde bulundurarak alışveriş yapın. Orjinal olmayan egzozlar 34.madde - Teknik değişikliğe girmektedir.

kendi yerli sanayimizde egzoz konusunda kaliteli ürünler sunuyor ağar egzozu tavsiye ederim.

Ağar eksozu ustamda önerdi hem uygun hemde sağlam ve kalitelidir dedi.Tercihim olabilir veya başka önerisi olan varmı..

Orjinal olmayan egzozlar muayenede ve çevirmelerde sorun çıkarabilir , bunu göz önünde bulundurarak alışveriş yapın. Orjinal olmayan egzozlar 34.madde - Teknik değişikliğe girmektedir.
Orjinalden kasıt mesela gm mi olcak illaki, yoksa performans için yapılan değişiklikleremi müsade edilmiyo.

Ağar eksozu ustamda önerdi hem uygun hemde sağlam ve kalitelidir dedi.Tercihim olabilir veya başka önerisi olan varmı..

Orjinalden kasıt mesela gm mi olcak illaki, yoksa performans için yapılan değişiklikleremi müsade edilmiyo.

Aracın fabrika çıkışı üstünde ne varsa o diye biliyorum,yani GM olacak illa. Fakat tabiki ona çok benzeyen birşey takarsanız problem olmaz herhalde..Benim dediğim spor ve performans egzozu gibi görünenlere.

bende real marka oval ağızlı egzos kullanıyorum çok tatlı sesi var hiç rahatsız etmiyo daha çok şükür ceza yemedim hatta bi polis çok beğendi sesini polislerin karışmıyacağı ve seni tatmin edecek bi sesi var

Geri