Eksoz Ucu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yilmust
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yilmust

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar birşey paylaşmak istiyorum ve soruyorum,

aracım Astr G Comfort, aracıma eksozunun daha şirin gözükmesi için bir adet 35 YTL değerinde crom kaplamalı parlak nikelajlı bir uc eksozuma taktırdım. Araç sanki şahlandı, şöyleki;

Araçı kullanmaya başladığımda, motor sesisinin azaldığı, kalkış yaparken motorun sesisin azaldığı, gaz tepkimesinin daha seri olduğunun farkına vardım.
:D
Bilmem benmi yanılıyorum ve psikolojik bir durummu benim için,
vede gerçekten bu eksoz ucu araça bir performans katabilirmi....
hoşçakalın....

egsoz ucunun öyle bir performans vereceğini sanmıyorum.

Tamamen psikolojik.

imkansız gibi geliyor bana...

peki sadece uca takılan kromlar ses yapıyor mu, bazıları yapıyor diyor... usta yapmaz diyor, acaba satmak için mi dedi diye şüphelenip almamıştım. arabanın sesinin değişmesini istemiyorum bu uçlardan hangi model olanlarından almam gerekir? bir örnek marka ya da model gösterebilir misiniz 40 ytl yi geçmeyecek şekilde ...

ben hiç sevmem egsoz uçlarını surekli kararıyor

peki sadece uca takılan kromlar ses yapıyor mu, bazıları yapıyor diyor... usta yapmaz diyor, acaba satmak için mi dedi diye şüphelenip almamıştım. arabanın sesinin değişmesini istemiyorum bu uçlardan hangi model olanlarından almam gerekir? bir örnek marka ya da model gösterebilir misiniz 40 ytl yi geçmeyecek şekilde ...

şekle göre az da olsa ses yapıyor...bazıları tok hoş bir ses veriyor rölantide:good:

40 ytl - 35 ytl bu aksesuarlar için biraz fazla gibi geldi. yeni gördüm ki bende tam bununla ilgili bir araştırma yapıyordum. hepsiburada da bayağı ucuz fiyatlar dolanıyor. bilmem acaba kalite olarakta 4 de 1 i bir kaliteye mi sahiptir ?

40 ytl - 35 ytl bu aksesuarlar için biraz fazla gibi geldi. yeni gördüm ki bende tam bununla ilgili bir araştırma yapıyordum. hepsiburada da bayağı ucuz fiyatlar dolanıyor. bilmem acaba kalite olarakta 4 de 1 i bir kaliteye mi sahiptir ?

bu uçların kimisi kaplama kimisi diil...kaplama olanlar bir süre sonra kötüleşip dökülüyor....eğer mıknatıs tutuyorsa o kaplamadır yani kötüdür...onlarda genelde 5 ytl filan satarlar

tamamen psikolojik...

Geri