EKSOZ dan SU GELMESİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakan73
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hakan73

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Eksoz dan su gelmesi

MERHABA ARKADAŞLAR
İlk önce herkese selamlar, 2000 model astra cd model aracımın eksoz kısmından gaza bastığım zaman su geliyor . acaba bu ne anlama gelir ve ben bu konuda ne yapmalıyım kendim ankara da ikamet ediyorum. Bu konuda yardımcı olan herkese teşekkürlerimi sunarım. herkese hayırlı günler dilerim
SAYGILAR

Son düzenleme:
MERHABA ARKADAŞLAR
İlk önce herkese selamlar, 2000 model astra cd model aracımın eksoz kısmından gaza bastığım zaman hafif bir su geliyor . acaba bu ne anlama gelir ve ben bu konuda ne yapmalıyım kendim ankara da ikamet ediyorum. Bu konuda yardımcı olan herkese teşekkürlerimi sunarım. herkese hayırlı günler dilerim
SAYGILAR
aynı sorun bendede var son susturucuda acayip derecede su birikiyo arabam 1998 astra g cd ne yağ nede su eksiltiyo dün eksozcuda anlamadı ilk defa böyle bişey gördüğünü söyledi

normaldir normal .....
konu daha önce de bi çok yerde konuşuldu ...
forumda arattırın ayrıntılı bilgi için...

59548191_69a85e6bff.jpg

egzozdan su geliyor????
soru hep bu acaba problem ne???
arkadaslar eger araciniz su eksiltmiyorsa korkulacak birsey yok...
bu kondens suyudur...dis hava nemininden,ortamdan hatta sicak egzoz ve dis hava nemli olmasindan egzozda su birikir (olusur).
asil kokulacak arkada motor isindigi halde beyaz su buharindan olusan yogun dumandir..ve tabii su eksiltmesi...

Bu durum normal arkadaşlar araçların eksoz borusundan su gelmesi arkadaşların da söylediği gibi beyaz duman ve su gelmesin gerisi önemli değil ;)

hava sıcaklığı sıfırın altında değilse tabi... :))

tabii soguk havalarda duman cok ciksada yalniz unutma isindikca azalir..;)
ama tersine motor isindikca hala arka duman alti yapiyor ise düsünülür

bilgiler için teşekkürler..

yakıtı iyi yaktığını gösterir filan demişlerdi. Bende de çok oluyor. Park ettiğimde kenardaki vatandaşlar uyuarıyor birşey dökülüyor diye.

arkadaşlar yapmış olduğunuz tüm yorumlar ve tavsıyeler için teşekkür ederim hafta sonu ustaya götürüp en iyisi baktırmak.

Geri