Ekonomi devi renault 1,5 dcı : )))

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MERKEZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yorumlara bakıyorum renault güvenliymis ve megane 2 astra kadar yol tutuyormus daha bu konuya yazmam ben

bizde dacia logan 1.5 var dizel on numara :D acayip az yakıyor

1.5 dci ekonomik motor fenada gitmiyo ama yapısal olarak sağlam diil ve alt kama problemi var. şahsen renault opelle kıyaslancak araba diil ama eşşek niyetine binmeye alınır 1.5 dci

Opel olsun fazla yaksın.

At ile avradın yediği aranmaz.:cool:

Opel ile kıyaslancak bir araba değil
ama meganıda çöpe atmayın motor konusunda çok başarılı

ben niye 52 litrelik depomla 850 km yol yapabiliyorum astra 1,3 cdti ile:)megane çok az yakıyor şehir içinde bile rahat rahat bir depo ile 1000km'den fazla yol yapabiliyorsunuz.frenler konusunda da bence başarılı durumda sadece fren hissi başarısız bence(lastiğine göre de çok değişiyor).yol tutuş konusunda ise megane2 sedanla 70ile kaydırarak aldığım virajı rahat 110ile tehlikeye sokmadan alabiliyorum.iç mekanı çok kalitesiz.sadece az yakıyor işte bir de normal kullanımda o kadar hantal değil.sonuçta başarılı ama çok nazik bir motor çoğu yeni nesil dizellerin nazik olduğu kadar...

bir de unutmadan o arabanın altını vurmak gerçekten zor:)

ewet ranoultlar yakıt yçnünden çok ideal bi araç ama can güvenliği tam anlamıyla SIFIR
13 eylül 2010 pazartesi akşamı kuzenim 2007 renault scenicle kaza geçirdi ve eşi maalesef hayatını kaybetti kaza ise çok basit şehirlerarası yolda giderken araç kuma kapılıyor yolsa S çizmeye başlıyor ve araç sırtüstü yatıyor sadece bu kadar ve kaza anındaki sürat 60 km/h gerisini düşünün artık ne kadar kalitesiz bi araç olduğunu

1.5 dci- 1.3cdti dan daha mı az yakıyor. biri clio desek diğeri corsa olsun hangisi daha az yakıyor

az yaksa ne olcak ya ben hergun ıcındeyım onların balon hesabı şırılmiş hepsı bırerbırer

Geri