Ekonomi devi renault 1,5 dcı : )))

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MERKEZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1,5 dci megane 2 nin klima açıkken hakkaten performansı hiç etkilenmiyor. kaç beygir bilmiyorum ama çok şaşırmıştım. benim 1,6 astram bile klimada şişiyor. bu arada megan sanıtım extreme yazan modeliydi.

bu başarı sadece ranault un başarısı değil. dci motorlar nissan ile ranault un ortak geliştirdikleri motorlardır peuogeot un hdi motoru da çok az yakar renault bence yakıt konusunda da çok başarılı bi marka değil

gerçekten yakıt olarak on numara araçlar biraz da güvenlik olsa tadından yenmez

Renault 2008 sonrası çıkan tüm modelleri ile %75'in üzerinde EuroNCAP notu alan, hatta bu senenin tüm modellerinde marka ortalaması en yüksek olan marka. Hatta bunu bir reklam filmi ile (Kuğu Gölü Balesi eşliğinde havada çarpışan arabalar) kutlamışlardı da. Renault hiçbir konuda almaya ikna olmayacağım bir markadır ama bu konuda ikna olabilirim ancak. Sen nereden çıkardın güvenlik konusunda başarısız olduğunu?

Ama öte yandan nedendir bilinmez ben hala "Renault, Renault'dur, almam" diyenlerdenim ;)

Renault 2008 sonrası çıkan tüm modelleri ile %75'in üzerinde EuroNCAP notu alan, hatta bu senenin tüm modellerinde marka ortalaması en yüksek olan marka. Hatta bunu bir reklam filmi ile (Kuğu Gölü Balesi eşliğinde havada çarpışan arabalar) kutlamışlardı da. Renault hiçbir konuda almaya ikna olmayacağım bir markadır ama bu konuda ikna olabilirim ancak. Sen nereden çıkardın güvenlik konusunda başarısız olduğunu?

Ama öte yandan nedendir bilinmez ben hala "Renault, Renault'dur, almam" diyenlerdenim ;)

hiç clio yana megane kullandın mı kullanmadıysan kullan konusalım EuroNcap tan anlamam ben arkadasım onlar vurduktan sonraki isler birde vurana kadar olan isler var
opel le 120 ile girersin viraja bise olmaz reno ile 90 la girersin savurur seni sonrada EuroNcap değerlerine bakarsın öyle iş yok

hiç clio yana megane kullandın mı kullanmadıysan kullan konusalım EuroNcap tan anlamam ben arkadasım onlar vurduktan sonraki isler birde vurana kadar olan isler var
opel le 120 ile girersin viraja bise olmaz reno ile 90 la girersin savurur seni sonrada EuroNcap değerlerine bakarsın öyle iş yok

Her nekadar sürüş keyifi vermesede annemin megane 2 hp en az benim gtc kadar yoltutuyor hatta verdiği güven hisi daha yüksek : )))))

Her nekadar sürüş keyifi vermesede annemin megane 2 hp en az benim gtc kadar yoltutuyor hatta verdiği güven hisi daha yüksek : )))))

kusura bakma ama yok artık diyeceğim.Bahsettiğimiz araç birde megane II.Focus,Golf falan olsa diyeceğim ki olabilir hadi :)

Yok yok şaka değil canavar gibi yolda tutuyot. Dediğim gibi megane nin sürüş keyifi yok plastik aksamlar ve diğer donanımları 5 yıldan sonra yavaş yavaş dağılsada motor, yürüyen, ekonomi, yoltutuşu, yedek parça konusunda çok iyi. Aslında iktisadi yönden süper araba :D

bendeki golf tdi 55 lt ile 1200 km, vectra dti 60lt ile 1200 km yapıyor.100km için konforunu renoya değişmem asla.

Siz ne dersiniz bilmiyorum ama yol tutuşu ve konfor olarak Laguna, Astra g kasayı 2 ye katlar 3'e böler.
Yakıt olarak birşey diyemeyeceğim :)
Bir de şu var Renault deyince neden sadece Megane II ve Clio ile eleştiri yapıyorsunuz. Ayıp ama:D

Son düzenleme:
Geri