Ekonomi devi renault 1,5 dcı : )))

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MERKEZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
fluencelerde bir sorun var heralde meganeden fazla yakıyormuş... onlrın kasası ağır geliyo diye duydum...

dizel araçların çoğu uzun yolda bu değerleri rahatlıkla yakalayabiliyor ama önemli olan BMW nin yaptığını yapabilmek.Bmw 3.20 D Efficient Dynamics modeli bir depo ile 1630km gitmeyi başarmış.Ortalama tüketim değerlerinde 4.1 litreyi yakalamayı başarmış.bu arada araç 163hp 360nm değerlerinde.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25099189/

O bmw birde şehir içinde öyle yaksın bakalım
uzun yolda motoru büyük olan araç her zaman az yakar

O bmw birde şehir içinde öyle yaksın bakalım
uzun yolda motoru büyük olan araç her zaman az yakar

bahsi geçen durum megane içinde zaten şehirler arası.Şehir içinde meganda zaten 3.7-4.0 gibi değerleri yakalayamıyor.

dci motor seri ve az yakar..bizde de bir megane var..100 lük..klima açıkken bile motorun sağırlaştığını görmedim..ama konfor dersen o yok işte..

ben bugun benzinli bi megane 2 extreme e bindim bence gayet güzeldi arabada tık ses yoktu ve gayet konforluydu

bazen bende yakıttan bıkıyorum ama stresimide ancak öyle atıyorum benzin keşke ucuz olsa :D

1.5 dci clio ile izmirden ku adasına gittik klima açık 5 kişiyiz araba topspeed 170 diyo başka demiyo 27 liraya gittik geldik:D dönüşümüzde aynı şekildeydi

Ne Olursa Olsun Opelle Degişmem Helede Vectrayla ;)

bi sitede görmüştüm adam 1.20d si ile şehirler arasında 4.1 gibi bi değerle gidiyomuş.

Geri