Eko 66 yakit tasarruf cihazi

arkadaşlar ben kesinlikle tavsiye tmiyorum bunu çünkü benzin hortumunun üzerinde takıyormuşsunuz(duyduğuma göre) ve oradan geçen benzini mıknatıs etkisiyle azaltıyormuş!!! peki benzini içinde gözle görülmeyecek kadar küçük olabilecek metal pislikleri toplaya toplaya benzin hortumunu tıkamaz mı???
İnsanlar artık bilimi kullanarak bile dolandırıcılık yapmaya çalışıyorlar aman ha DİKKAT!!!

Resimdeki yazıları tam olarak okuyamayan arkadaşlar için; resmi farklı kaydet menüsü yardımı ile masa üstüne kayıt ettikten sonra açıp büyütebilirsiniz.

Arkadaslar az mantikli düsünürsek. Gercekten yakit tasarrufu varsa Oto üreticileri takar olur biter Fabrika cikisindan.
Mühendisler yok onu yapsak yok bunu yapsak yakit tasarrufu icin diye düsünmezler.
Al tak. Al sana tasarruflu otomobil.

Arkadaslar az mantikli düsünürsek. Gercekten yakit tasarrufu varsa Oto üreticileri takar olur biter Fabrika cikisindan.
Mühendisler yok onu yapsak yok bunu yapsak yakit tasarrufu icin diye düsünmezler.
Al tak. Al sana tasarruflu otomobil.

sana katılıyorum ama işimize gelmiyor belki olur dile alınıyor bu cihazları çoğu bi umut

en güzeli lpg valla:D

Mustafa bey bilgilendirdiğin için çok teşekkürler

Geri