Eko 66 yakit tasarruf cihazi

1250 ytl ıstedı vectraya ucmus adamlar garantı veremedı ıade ıcın almadım
ne olursa olsun 2 tane kıcı kırık mıknatısa o para verılmez

ya oyle bir şey olsa otomobil firmaları araclar az yaksın dıye kendılerı takarlar.;)

Paylaşım için çok teşekkür ederiz hepimiz böle art niyetli firmaları burda ayyuka çıkararak opel kardeşliğine katkıda bulunalım

hatırlıyorumda bir ara "thy bu cihazları uçaklarında deneyecek","thy yolları bu cihazı onayladı" gibi haberlerde yaptırmışlardı..

birde MUSTAFA KARACA İLHAN bey, sanırım bu ilk mesajınızdı. Site kuralları gereği kendinizi tanıtmanız gerekiyor..

Bir ara ceviz kabugu programına bir adam çıkıp yakıtsız çalışan uçak yaptım demişti.Fransada Reno fabrikasında çalışan bir makine mühendisi telefonla baglanıp
-ne diyor kardeşim bu adam biz arabanın performansını %1 artıralım diye 1000 tane mühendis çalışıyoruz demişti.
:)

1250 ytl ıstedı vectraya ucmus adamlar garantı veremedı ıade ıcın almadım
ne olursa olsun 2 tane kıcı kırık mıknatısa o para verılmez
1250 mi çüüüşşşşş diyesim geldi birden.:mad:

Teşekkürler.

Son düzenleme:
Bende daha önce taktırmayı düşündüm. tam taktırma aşamasında iken kamyoncu bir arkadaş biz bu alet için şöyle bir öneride bulunduk dedi:
-Bizim araçlardan birine deneme mahiyetinde takalım bırakın sizin dediğiniz değerleri %15 lik bir tasarruf sağlarsa bütün araçlarımıza taktırırız, demiş . artık neresinin adamı veya bayisi idi hatırlamıyorum adamlar olmaz demişler. artık bir şeyler burdan çıkartabilirsiniz.

paylaşım için teşekkürler, ben de taktırayım diyordum, öğrendiğim iyi oldu.

ekonomiyalanlar2oo6.jpg

Arşivimden buldum, eski ama halen ilgilenenler varsa yardımcı olur.

Geri