Arkadaşlar eko66 benim aracımda var. 1 ay oldu taktıralı. Daha önce yine forumda başka konular altında bahsetmiştim taktıracağımdan. Sonuçları paylaşacağımı söylemiştim. Adamların dediği şeyler mantıksız değil aslında. Motor iç bünyesinden temizlik, aracın çekişinin artması vs.vs. sonuçları daha 10. km den itibaren anlıyorsun. Benim arabamı daha önce kullanan arkadaşlar bile söylüyorlar araç çok değişmiş diye. Kalkışı, atlaması değişti arabanın. (Aman nazar değmesin). Cihazı taktırdıktan sonra tüm filtreler ve bujileri ve yağını değiştiriyorsun daha sonra 50000 km araca dokunma dediler. Bende denilenleri yaptırdım. Yağa daha geçen gün baktım ilk günkü gibi kesinlikle. Önceden 1 hafta sonra simsiyah oluyordu yağ her ne olursa olsun. Daha önce şehiriçi 10 lt/100km yakıyordu aracım. Bir türlü altına düşürememiştim. Cihazdan sonraki ilk fulllememde 9,3 lt 2. 8,8. Daha 3. fullememi yapmadım. Bütün sonuçları paylaşacağım. Araç kullanım şartları kesinlikle aynı. Tabi bu tasarruflar değişen donanımlarla alakalıda olabilir belki. Kesin bi şey olmadan paylaşmak istememiştim ancak konuyu görünce yazmak istedim. Devamını yine paylaşacağım. Henüz net bi şey söyleyipte vebal altına girmek istemiyorum. İsterseni biraz daha bekleyin. Tüm bildiklerimi zamanı geldikçe paylaşacağım.