arkadaslar ben gıdıyurm artık forumları yurddısından takıp ederım allahtan cıfte vatandasım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
TOPLUMLAR LAİK OLDUKLARI GİBİ YÖNETİLİR (HADİSİ ŞERİF)DEMEKKİ BUNA LAYİKMIŞIZ ALLAH SONUMUZU HAYRETSİN
Yolun açık olsun durduğun hataarkadaslar ben gıdıyurm artık forumları yurddısından takıp ederım allahtan cıfte vatandasım
yok gidip görmedim gitmeyede pek niyetim yok gitmiş olabilirsin ama globalleşme diyen bişeyde var nerde ne olduğunu az çok bilebiliyoruz hele araştırmalara dayandırırsak gitmiş kadar oluyorsunuz.Adamların yapmış oldukları sistem güzel vergi kaçıramaz kimse ama gençlik bitmiş ben bunu iddaa ediyorum fast food dur esrardır alkoldur sigaradır tonla bunuda biliyorum.Yani bilmek için illaha gidip görmek gerekmiyor.Ki bense sana bilmiş gibi konuştunda demedim.Yorumumu yazdım o kadargıdıp gordunmu en uzun 6 ay kaldım ondan dolayı bılıyurm yoksa bılmedıgım seyı burda sızınle bılmıs gıbı yapamam malesef
abi yapma ya enson 35 ykr değilmiydi salı gunu okul bitiyo tekirdağa geliyorumarkadaşlar ekmeğin tekirdağdaki perakende satış fiyatı 70 ykr oldu bu nasıl iş anlamadım.çiftçilere zam vermeyen devlet ucuz buğday alıp pahalı ekmek satıyor ayıptır valla.