ekmeğe gelen zam....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Feyzullah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaslar ben gıdıyurm artık forumları yurddısından takıp ederım allahtan cıfte vatandasım

zaten sureklı gıdıp gelıyurm ama gıttıgım yerdede hayat yok sadece turkıye deyıl dunya pıyasası boyle yanı anlıcagınız amerıka harıc yanı orası fırsatlar ulkesı ...

sen bakma amerikanın öyle olduğuna orda da bi sürü işsiz var hele gençlik bitmiş ordan 15 yaşında hemen hemen sigara içmeyen + esrar kullanmayan insan kalmadı

gıdıp gordunmu en uzun 6 ay kaldım ondan dolayı bılıyurm yoksa bılmedıgım seyı burda sızınle bılmıs gıbı yapamam malesef

ayıptır günahtir ya yok böle bi olay:(

gıdıp gordunmu en uzun 6 ay kaldım ondan dolayı bılıyurm yoksa bılmedıgım seyı burda sızınle bılmıs gıbı yapamam malesef
yok gidip görmedim gitmeyede pek niyetim yok gitmiş olabilirsin ama globalleşme diyen bişeyde var nerde ne olduğunu az çok bilebiliyoruz hele araştırmalara dayandırırsak gitmiş kadar oluyorsunuz.Adamların yapmış oldukları sistem güzel vergi kaçıramaz kimse ama gençlik bitmiş ben bunu iddaa ediyorum fast food dur esrardır alkoldur sigaradır tonla bunuda biliyorum.Yani bilmek için illaha gidip görmek gerekmiyor.Ki bense sana bilmiş gibi konuştunda demedim.Yorumumu yazdım o kadar

arkadaşlar ekmeğin tekirdağdaki perakende satış fiyatı 70 ykr oldu bu nasıl iş anlamadım.çiftçilere zam vermeyen devlet ucuz buğday alıp pahalı ekmek satıyor ayıptır valla.
abi yapma ya enson 35 ykr değilmiydi salı gunu okul bitiyo tekirdağa geliyorum
benzin 3.50
ekmek 0.70
yeni rakı 23.00
yasanmaz bu ülkede artık ya

ya iyi hoşta hepimiz bunlardan şikayetçiyiz peki kim oy attı bunlara yaw.nerdeyse 2 insandan biri oy atmıs bunlara.inşallah oy atanlar akıllanmışlardır

Geri