ekmeğe gelen zam....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Feyzullah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bakalım daha neler göreeceğiz

Bunlar iyi günlerimiz gelecek nesilin işi zor ülke gittikçe batağa saplanıyor

o öyle deil serhan bir insan eşşek olunca semer vuran çok olurmuş buda yanlış anlaşılacak forumda ama arkadaşlar anlar ya bu forum anlayışlı arkadaşların forumu diilmi arkadaşlar geçdiğimiz 5 yılın faturası nasıl çıkıcak pazartesiden itibarende elektriğe zam varmış bunuda bilin arkadaşlar bir gün gelecek esnaf vergisini veremiyecek patron işçinin maaşıı veremiyecek devlet vergi toplayamıyınca maaş ödeyemiyecek maaşını alamıyan vadandaş,para kazanamıyan esnaf borcunu kredi kartını ödeyemiyecek ve herkes cezaevine devlet baksın yaw bakmaz arkadaşlar bakmaz hapis olayı kalktı zaten borcu ödeyemiyene hapiste yok artık neden çünki kimse borcunu ödeyemiyor Allah sonumuzu hayır etsim Amin......

AAAA beni tarif etmişsin :rolleyes:

Eee artık satacak birşey kalmadı herşey satıldı parası ne oldu orasını bilmem:confused: Bugün haber sitelerinde eleman aranan meslekler vardı. dikis makinası oparatörü güvenlik görevlisi kasiyer ve özellikle hizmet sektörü. Yani ben anlamıyorum arkadaşlar bu ülkede o kadar meslek lisesi var ara eleman yetiştirmek için kurulmuş meslek yüksek okulları var yine aynı amaçla kurulmuş ama hiç biri aktif olarak kullanılmıyo. Memleketteki üniversiteler meslek kursu haline geldi. Ara eleman yok iş var işçi yok işçi var iş yok katma değer kazandıracak üretim yok yok yok yok .
ondan sonra da ona zam buna zam oluyo bizde sadece şikayet ediyoruz öteye geçmiyo .Eskiden köylü milletin efendisiydi şimdi çifçi kalmadı :cry: :cry:
Yazık bu memleketin potansiyeline Ağızları açılınca genç nüfusumuz var deniyo ama bu potansiyeli değerlendirecek projeleri bile yok :mad: :mad: bizi yönetenlerin hele hele gelecekle uzak görüşlülük asla yok .
Siyaset adamı ,Devlet adamı Lider ve ileri görüşlülüğün ne olduğunu bilmek isteyene tek bir şey söylerim M.Kemal'in Gençliğe hitabını 1 kez okuyun ne demek istediğimi anlarsınız .
Yazık çook yazık bu memlekete Bu memleketin potansiyelini öğrenmek isteyende İstiklal marşımızı okusun yeter ama nerde varsa yoksa kıl tüy gündem başka birşey değil yazık çok yazık valla :( :( :( :( :(

TOPLUMLAR LAİK OLDUKLARI GİBİ YÖNETİLİR (HADİSİ ŞERİF)DEMEKKİ BUNA LAYİKMIŞIZ ALLAH SONUMUZU HAYRETSİN

ekmeği biz kendimiz yapmaya başladık dün:D valal çokda üzl oldu öneririm mayalı pasta gibi değişik bişe oldu:D masrafa gerek yok:D

neden bu kadar şaşırdığınızı anlamadım eğer akaryakıta zam geliyorsa herşeye zam gelecek beklendik bişey bu

bunlar çıkıp bide dinden nutuk atıyor ya bazen kendimi bunlarla kıyaslayınca dinsizmiş gibi hissediyorum:mad:

Son düzenleme:
Geri