• Opel araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
    https://chat.whatsapp.com/GTuhx9LJFT00mQvXnnqfLp

Ekim Ayında Opelim.Net "Olası" Drag Organizasyonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkdaşlar bu iş hangi gün olucak ve opel haricinde arabayla gelebilirmiyiz? malum benm ki 105 hp de:))

katılan herkese bol şans...

valla bana yer çok yakın ancak ehliyet olmadıı için katılmam pek doğru omas :(

Kolay kardeşim kolay hemde çok kolay..

Bu arada bence en zevkli kalkışlar 1.4 kategorisinde olacak.Özellikle Berat,Erman ve Egehan'ın kapışmalarını merakla bekliyorum..

Alper,sen gelirsen bizim sınıftasın zaten :)

valla egehan yok ama o arabanın o hale gelmesinde büyük emeği olan abisi yani ben:) katılacagım ufak tefek ayarları kaldı oda biterse 1.6 kategorisine bile sokabiliriim

valla egehan yok ama o arabanın o hale gelmesinde büyük emeği olan abisi yani ben:) katılacagım ufak tefek ayarları kaldı oda biterse 1.6 kategorisine bile sokabiliriim

Gözümüzü korkutma bak, katagoride yalnız kalırsın. :)

Neler var arabada? Biz de ona göre yapalım hazırlıklarımızı. :D

katılıp katılmayacağımıza en son nezaman karar vermek durumundayız, katılım için son tarih nedir bellimi ??

yüklü işte :) üst kapaktan tut gömlek kravat:) beyınle oynatıcam devir kesici az geldi 7000 uzerıne cıkmak lazım::)

kendi sınıfıma bakıyorumda...:(:(...
gsilarla bu halde kalksak ne olacak...
yok yok ben katılmıyım daha iyi olur benim için...
ama chipten sonra görüşmek dileğiyle dicem:D:D...

draga katılmasamda...
izlemeye, görüşmeye, konuşmaya gelicem...

yüklü işte :) üst kapaktan tut gömlek kravat:) beyınle oynatıcam devir kesici az geldi 7000 uzerıne cıkmak lazım::)

Bu arada şanzıman orijinal mi?7.000 civarlarında baya cartlar çünkü...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri